Produsul este certificat BIO.
Ingrediene: Sirop de artar ecologic Grad C.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
In plus, manganul poate actiona si ca imunostimulant.
Ingrediente: Sirop artar ecologicValori nutritionale/100gEnergie1530 kJ (361 kcal)Grasimi0 gdin care saturate0 gCarbohidrati90 gdin care zaharuri80 gProteine0 gSare<0,01 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Cercetarile au demonstrat ca lipsa de zinc determina reducerea celulelor albe si a raspunsului imunitar, in timp ce manganul ajuta la reducerea inflamatiilor.
Zincul si manganul sunt aliati importanti ai sistemului imunitar.
Studiile efectuate au demonstrat ca deficienta de mangan conduce la scaderea nivelului de HDL (“colesterolul bun”).
Zincul este necesar functionarii normale a celulelor endoteliale si reduce riscul deteriorarii membranelor endoteliale.
Zincul din compozitia sa actioneaza ca un antioxidant si reduce progresia aterosclerozei.
Totodata, siropul de artar ajuta si la protectia sanatatii inimii. 13 grame de Sirop de artar furnizeaza 22% din necesarul zilnic de mangan.
De exemplu, enzima antioxidanta Superoxid Dismutaza (SOD) care dezarmeaza radicalii liberi din interiorul mitocondriilor (uzinele producatoare de energie din interiorul celulelor noastre) au nevoie de mangan.
Compozitia de mangan este un co-factor esential intr-un numar de enzime importante in productia de energie si apararea antioxidanta a organismului.
Pe langa aroma deosebita si calitatile de indulcitor natural, siropul de artar este si o sursa excelenta de mangan si zinc, elemente benefice organismului uman.
Daca siropul de grad A are o culoare maronie relativ luminoasa si are o aroma fina, cel de grad C este inchis la culoare si are un gust puternic aromat.
In functie de culoare, de data de recoltare a sevei si de gust, siropul de artar este clasificat in trei grade: A, B si C.
Cel de Gradul B este mai concentrat si este recomandat pentru gatit in mod special.
Siropul de gradul A este usor mai putin concentrat si este recomandat pentru consumul de zi cu zi, la indulcirea cafelelor, etc.
Cel din SUA este imbuteliat in 2 variante: Gradul A si Gradul B.
Cel din Canada este impartit in trei clase: Canada 1 (light), Canada 2 si Canada 3 (cel mai concentrat).
Siropul de artar se gaseste tot timpul anului in magazine sau supermarketuri, importat din Canada sau din Statele Unite.
Produsul este certificat BIO.
Ingrediene: Sirop de artar ecologic Grad C