Produsul este certificat BIO.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Un studiu a arătat că aceste fructe conțin glucozide de luteolină, quercetină și apigenină.
Ingrediene: Sirop de curmale ecologicValori nutritionale/100gEnergie1209 kJ (289 kcal)Grasimi< 0,5 gdin care saturate< 0,1 gCarbohidrati69 gdin care zaharuri67 gProteine1,4 gSare0,08 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Dintre antioxidanți, cei mai importanți sunt: compușii fenolici, acidul cumaric, acidul ferulic, acidul sinapic, flavonoidele, carotenoidele și procianidinele.
Curmalele sunt bogate în fibre insolubile, antioxidanți.
Carnea lor este săracă în grăsimi și proteine, dar bogată în zaharuri, în special în fructoză și glucoză.
Principalele vitamine pe care le conțin sunt vitamina C și complexul B.
Poate fi adăugat în iaurt, în cereale, sau poate fi folosit ca sos/topping pentru înghețată, salate de fructe, clătite etc.În deserturi, puteți folosi ¾ ceașcă de Sirop de curmale în loc de 1 ceașcă de zahăr.
Curmalele sunt fructe foarte dulci și o sursă importantă de energie.
Siropul de curmale poate fi folosit în loc de zahăr pentru îndulcirea diferitelor băuturi (cafea, ceai) și deserturi.
Produsul este certificat BIO