Sirop de catina cu miere Eco-Bio, 300ml - Dano Plant Fructul este bogat in vitamina C (de doua ori mai mult decat macesul si de 10 ori mai mult decat cictricele), precum si alte vitamine E, K,F,P, complexul B (B2,B6,B9,colina, inozitol), carotenoide (beta caroten, xanthophila), minerale si oligoelemente, acizi grasi polinesaturati, uleiuri complexe (din care se obtine uleiul de catina, oleum hippophaes), serotonina, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, aminoacizi, enzime, fitosteroli.
Sirop de catina cu miere Eco-Bio, 300ml - Dano Plant Alege acum Sirop de catina cu miere Eco-Bio, 300ml - Dano Plant si bucura-te de beneficii!.
Beneficii Sirop de catina cu miere Eco-Bio, 300ml - Dano Plant : ajutor in anemie afectiuniale inimii afectiuni oftalmologice(miopie,cataracta) afectiuni ale ficatului(hepatita,ciroza) boli coronariene hipertensiune arteriala anxietate,depresie diaree,dizenterie incetinesc imbatranirea protectie impotriva radiatiilor solare Valori nutritionale /100ml : Energie 180.79 Kcal /756,42 kj Proteine 1.04 g Lipide 1.79 g Glucide 40.13 g ( din care zaharuri 39.80 g) Ingrediente Sirop de catina cu miere Eco-Bio, 300ml - Dano Plant : 70 % suc din pulpa de catina , presata la rece , certificata ecologic 30 % miere poliflora , certificata ecologinc NU contine conservanti si coloranti alimentari Atentionari : A se agita inainte de servire Dupa deschidere a se pastra la frigider si se consuma in termen de 10 zile.
catina are efect antioxidant, emolient, citoprotector, imunostimultor, vitaminizant, depurativ, antiinflamator, cicatrizant.
Sirop de catina cu miere Eco-Bio, 300ml - Dano Plant Fructul este bogat in vitamina C (de doua ori mai mult decat macesul si de 10 ori mai mult decat cictricele), precum si alte vitamine E, K,F,P, complexul B (B2,B6,B9,colina, inozitol), carotenoide (beta caroten, xanthophila), minerale si oligoelemente, acizi grasi polinesaturati, uleiuri complexe (din care se obtine uleiul de catina, oleum hippophaes), serotonina, uleiuri volatile, flavonoide, pectine, taninuri, aminoacizi, enzime, fitosteroli