Siropul din flori de cocos cunoscut si ca Sirop din palmier de cocos are un indice glicemic mai mic decat zaharul si decat siropul de agave si o aroma de caramel Este obtinut din nectarul bobocilor de floare de palmier de cocos colectat in recipiente de bambus in urma crestarii spandixului inflorescenta cu flori mici crescute pe o tulpina carnoasa invelita intro spata protectoare precum la florile de cala si evaporarea ulterioara a surplusului de apa continut Initial seva dulcenectarul contine la suta apa si este translucida este adunata apoi in vase mari si incalzita la temperaturi moderate pentru evaporarea apei pe care o contine transformanduse intrun Sirop vascos numit Toddy de localnici.
Siropul din flori de cocos cunoscut si ca Sirop din palmier de cocos are un indice glicemic mai mic decat zaharul si decat siropul de agave si o aroma de caramel Este obtinut din nectarul bobocilor de floare de palmier de cocos colectat in recipiente de bambus in urma crestarii spandixului inflorescenta cu flori mici crescute pe o tulpina carnoasa invelita intro spata protectoare precum la florile de cala si evaporarea ulterioara a surplusului de apa continut Initial seva dulcenectarul contine la suta apa si este translucida este adunata apoi in vase mari si incalzita la temperaturi moderate pentru evaporarea apei pe care o contine transformanduse intrun Sirop vascos numit Toddy de localnici