Siropul de măceșe este imunostimulent, vitalizant, vitaminizant.
Prin aportul bogat de vitamine C , E , A , B1 , B2 , B3 , K , P și substanțe minerale, stimulează sistemul imunitar și previne stările infecțioase. -Se recomandă în oboseala cronică, astenie, anemie, stres. -Acțiune- imunostimulent, vitalizant, vitaminizant, tonifiant..
Beneficii:.
Mod de administrare: Se amestecă 3 lingurițe de Sirop la un pahar cu apă, de 3 ori /zi..
Ingrediente: Extract din fructe de măceșe 70%(Rosa Canină), zahăr invertit, apă distilată.. în acest sirop, maceșele sunt macerate în zahăr invertit, la temperaturi sub 40 grade C, tocmai pentru a fi păstrate toate vitaminele pe care ele le conțin..
Conținutul lor bogat de vitamina C contribuie la efectul de creștere a rezistenței organismului și de creștere a poftei de mâncare..
Fructele de măceș conțin vitaminele A, C, B1, B2, P, K, zaharuri și săruri minerale.
Sirop natural din maceșe cu pulpă.
Siropul de măceșe este imunostimulent, vitalizant, vitaminizant