Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale fructelor de macese (in special continutul de vitamina C care este foarte usor distrusa prin fierbere).
IngredienteMacese fruct, zahar invertit.
UtilizareSe amesteca 2 linguri de SIROP la o cana cu apa plata sau apa de izvor si se bea.
ContraindicatiiNu va fi utilizat de catre persoanele care sufera de diabet zaharat.
Afectiuni tratateAstenieIngrediente principaleMaceseConditii pastrareA se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina si inghet.
Dupa deschidere se pastreaza la temperaturi intre 10-25°C..
Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale fructelor de macese (in special continutul de vitamina C care este foarte usor distrusa prin fierbere).
IngredienteMacese fruct, zahar invertit.
UtilizareSe amesteca 2 linguri de SIROP la o cana cu apa plata sau apa de izvor si se bea.
ContraindicatiiNu va fi utilizat de catre persoanele care sufera de diabet zaharat.
Afectiuni tratateAstenieIngrediente principaleMaceseConditii pastrareA se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina si inghet