Strugurii sunt recoltaţi manual, atent selecţionaţi doar din parcelele cu expunere deosebită.
POTENŢIAL DE ÎNVECHIRE: vinul poate fi învechit la sticlă (8-12 ani), în condiţii de pivniţă, astfel căpătând o structură catifelată şi un buchet complex..
Gustativ: sec, plin, textură consistentă, complex cu taninuri mature şi post-gust de lungă durată.
Olfactiv: intens şi elegant, complex, arome caracteristice de fructe de pădure (zmeură şi coacăze negre), vanilie, caramel, ciocolată şi condimente fine.
Vizual: limpede, roşu rubiniu intens strălucitor cu nuanţe brun roşcate.
Vinul este tras în barrique-uri de stejar franţuzesc, cu o perioadă de înnobilare a vinului prin maturare timp de 15-18 luni.
Strugurii sunt recoltaţi manual, atent selecţionaţi doar din parcelele cu expunere deosebită