Descriere YEO:
Pe YEO găsești Soare intunecat | Eric-Emmanuel Schmitt de la Humanitas Fiction, în categoria Carte.
Indiferent de nevoile tale, Soare intunecat | Eric-Emmanuel Schmitt din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Caracteristici și Avantaje ale produsului Soare intunecat | Eric-Emmanuel Schmitt
- Departament: gaming-carti-birotica
- Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.
Preț: 59.9 Lei
Caracteristicile produsului Soare intunecat | Eric-Emmanuel Schmitt
- Brand: Humanitas Fiction
- Categoria: Carte
- Magazin: carturesti.ro
- Ultima actualizare: 11-11-2024 01:46:56
Comandă Soare intunecat | Eric-Emmanuel Schmitt Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Soare intunecat | Eric-Emmanuel Schmitt de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Dupa ce a supravietuit Potopului si a descoperit Babelul si civilizatia mesopotamiana, Noam, eroul nemuritor al impresionantei serii romanesti Strabatand secolele, ajunge pe meleagurile piramidelor, in perioada de glorie a Egiptului antic. Aici ii va reintalni vremelnic pe cei de care il leaga taina vietii eterne si de aici va porni, impreuna cu robii faraonului, condusi de Moise, sa traverseze desertul.„O fresca umanista si erudita in care cunoasterea, exotismul si optimismul cuceririi, dar si constiinta angoasanta a timpului care macina totul alcatuiesc o fuga muzicala incantatoare pentru cititor.“ — Le Figaro Magazine„Punandu-si condeiul de povestitor in slujba unei vaste culturi enciclopedice,
Eric-
Emmanuel Schmitt creeaza personaje captivante care dezvaluie evolutia umanitatii.“ — Le Pelerin„Merita sa porniti in aceasta inteligenta si erudita calatorie in Egipt!“ — DimancheContinuandu-si calatoria prin istoria omenirii, Noam se trezeste dintr-un somn lung pe malurile fertile ale Nilului, acum mai bine de trei milenii, si porneste catre Memfis, capitala celor doua regate ale Egiptului. De la resedintele pline de fast pana la Casa Mortilor, de la cartierele mizere pana la palatul faraonului, Noam descopera o civilizatie incredibila, care isi consemneaza faptele pe papirus, venereaza Nilul, mumifica mortii, inventeaza lumea de dincolo, ridica temple si piramide ce vor sfida timpul. Dar, ca si in Mesopotamia, splendoarea are un pret – Egiptul este cladit cu lacrimile si sangele evreilor in robie. Iar pentru acestia, in numele unei divinitati atotputernice care dicteaza Legea, vorbeste pruncul gasit intr-un cosulet de trestie si crescut de fiica faraonului, Moise.ERIC-EMMANUEL SCHMITT s-a nascut pe 28 martie 1960 la Lyon. In 1983 absolva cursurile prestigioasei Ecole Normale Superieure cu o diploma in filozofie. Trei ani mai tarziu obtine titlul de doctor in filozofie. Debuteaza in 1991 cu o piesa de teatru, Noaptea de la Valognes. Ii urmeaza Vizitatorul, care ii aduce consacrarea si pentru care este distins cu trei premii Moliere, Variatiuni enigmatice, Libertinul etc. In 1994 ii apare primul roman, Secta Egoistilor, dar scrie in continuare piese de teatru care fac sali pline in Franta si in strainatate. In 2001 este recompensat de Academia Franceza cu Grand Prix du Theatre pentru intreaga activitate. De acelasi succes rasunator se bucura si romanele sale Evanghelia dupa Pilat (2000), Adolf H. Doua vieti (2001), Pe cand eram o opera de arta (2002), precum si eseul Viata mea cu Mozart (2005). Volumele care alcatuiesc „Ciclul invizibilului“ – Milarepa (1997), Domnul Ibrahim si florile din Coran (2001), Oscar si Tanti Roz (2002), Copilul lui Noe (2004), Luptatorul de sumo care nu se putea ingrasa (2009), Cei zece copii pe care doamna Ming nu i-a avut niciodata (2012), Doamna Pylinska si secretul lui Chopin (2018) si Felix si izvorul invizibil (2019) – s-au aflat luni intregi pe listele de bestselleruri din numeroase tari.
Eric-
Emmanuel Schmitt este autorul a cinci volume de povestiri, Cea mai frumoasa carte din lume si alte povestiri (2006), Visatoarea din Ostende (2007), Concert in memoria unui inger (2010), distins cu Premiul Goncourt pentru nuvela, Cei doi domni din Bruxelles (2012) si Razbunarea iertarii (2017). In 2008 publica...