Descriere YEO:
Pe YEO găsești Socul: Cultivare, utilizari in gastronomie de la Kohut Ildiko, în categoria Hobby Practic.
Indiferent de nevoile tale, Socul: Cultivare, utilizari in gastronomie si in farmacia casei - Kohut Ildiko din categoria Hobby Practic îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 35.05 Lei
Caracteristicile produsului Socul: Cultivare, utilizari in gastronomie
- Brand: Kohut Ildiko
- Categoria: Hobby Practic
- Magazin: libris.ro
- Ultima actualizare: 18-10-2025 01:29:21
Comandă Socul: Cultivare, utilizari in gastronomie Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Socul: Cultivare, utilizari in gastronomie de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Socul este o planta apreciata si cunoscuta intr-un areal imens. in lunile mai — iunie, cand este perioada de inflorire a socului, camarile din multe gospodarii sunt invadate de cantitati mari, semnificative de sirop de soc, iar in sezonul rece (cel al racelilor) ceaiul aro-mat de flori de soc are o mare trecere.
Socul se evidentiaza si ca planta decorativa, speciile sale cu frunze colorate, fiind punctul de atractie in foarte multe gradini. Lecturand aceasta carte, cititorul obtine multe informatii des-pre istoricul plantei, despre su-perstitiile legate de diferitele specii de soc, precum si despre speciile inrudite. in paginile cartii sunt prezentate posibilita-tile de valorificare ale socului ca planta ornamentala, medici-nala si, nu in ultimul rand, ca materie prima pentru diferite produse alimentare. Cititorul primeste indicatii referitoare la perioada de recoltare a socului din flora spontana, precum si sfaturi legate de cultivarea acestuia. Speram ca aceasta carte sa deschida pofta cititorului de a testa retetele deli-cioase prezentate in paginile ei. Cartea prezinta frumoase fotografii, in care se pot observa cu usurinta diferitele soiuri ale aceste plante, dar si modurile in care poate fi utilizata gastronomic sau medicinal.