L-carnitina este de fapt o dipeptidă – un aminoacid format din doi alți aminoacizi esențiali, respectiv metionina și lizina.
Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!.
Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.
Produsele Solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.
Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.
Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.
Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.
Produsul poate fi consumat de vegetarieniAmbalaj: 30 capsule vegetale Producător: Solgar Inc., SUA Aleg Solgar deoarece: Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea! Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.
L-carnitina ar putea fi deosebit de utilă pentru sporirea energiei celulare, ca o parte dintr-un aport nutritiv cu scop atletic, îmbunătățind rezistența pe durata exercițiilor aerobice.
Este de asemenea importantă pentru transportul acizilor grași de lanț lung în mitocondria celulară, unde acizii sunt oxidați și arși pentru obținerea energiei.
L-carnitina este importantă pentru metabolizarea grăsimilor, în special în celulele inimii și ale mușchilor.
L-carnitina este de fapt o dipeptidă – un aminoacid format din doi alți aminoacizi esențiali, respectiv metionina și lizina