Sos de rosii Puttanesca, 350g - Bio Organica Italia Sos de rosii bio traditional napoletan, din pulpa de rosii cu masline, capere si ulei.
Sos de rosii Puttanesca, 350g - Bio Organica Italia Alege acum Sos de rosii Puttanesca, 350g - Bio Organica Italia si bucura-te de beneficii!.
Este recomandat sa-l reincalziti usor inainte de a-l consuma.
Odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma de preferinta in decurs de 3 pana la 4 zile Mod de utilizare: Ideal ca si condiment pentru preparate cu paste.
Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Ingredient Organic certificat demeter Tara de origine: Agricultura UE Fabricat in Italia Certificare: IT-BIO-006, certificare Demeter Valoare energetica la 100g: 329 kj/ 79 kcal Grasimi 4.8g din care acizi grasi saturati: 0.4g Carbohidrati 4.7g din care zaharuri 4.5g Fibre 2.4g Proteina 3.1g Sare 0.9g Alergeni: 0001 absent Conditii de pastrare si consum: A se pastra la temperatura camerei si departe de surse de caldura.
Ingrediente: Pulpa de rosii 68%, rosii uscate13,5%, masline negre 6%, ceapa 6%, usturoi 2%, ulei de floarea soarelui 2%, ulei de masline extravirgin 1%, capere 1% , fulgi de cartofi 0,2%, boia dulce 0,1%, suc de lamaie 0,1%, oregano 0,1%.
Legumele proaspete cu care sunt realizate retetele provin exclusiv din culturi de exterior din campurile adiacente fabricilor Bio Organica Italia si sunt prelucrate in 8 ore de la recoltare.
Dorind sa va ofere cea mai buna trasabilitate posibila, intregul proces de productie, aprovizionare si creare este gestionat in cadrul aceleiasi companii, in circuit scurt.
Grupul este certificat ICEA din 1999, iar compania este membra a asociatiei nationale de biodinamica, denumita Demeter si Naturland.
Bio Organica Italia este o companie certificata conform celor mai inalte standarde ale clasificarilor BRC si IFS.
Peste 66% (pana la 90%) ingrediente din agricultura biodinamica Demeter Cald sau rece, va fi perfect pentru asezonarea preparatelor cu paste.
Certificata Demeter, aceasta reteta italiana ofera produse proaspete, organice, pentru un gust unic.
Reteta provine din regiunea napolitana si mai precis din insula Ischia.
Se serveste in general cu spaghete, tagliatelle sau tagliolini.
Sosul Puttanesca este un sos traditional pentru paste de origine italiana.
Sos gata de consum, preparat din pulpa de rosii, rosii uscate, asezonate cu masline, capere si ulei.
Perfect pentru pastele tale.
Fara adaos de sare.
Sos de rosii bio traditional napoletan, din pulpa de rosii cu masline, capere si ulei.
Sos de rosii Puttanesca, 350g - Bio Organica Italia Sos de rosii bio traditional napoletan, din pulpa de rosii cu masline, capere si ulei