Sosul de soia shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau pintr-un proces de fermentare indelungat.
Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.
Varianta cu 28% mai putina sare.
Valori nutritionale/100g:Energie: 101kcalGrasimi: 0.1g din care saturate 0gCarbohidrati: 4.9g din care zaharuri 0.4gFibre: 0.8gProteine: 10.4gSaruri: 10.2gProdus certificat ecologicAmbalaj din sticla250ml.
Sosul de soia shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau pintr-un proces de fermentare indelungat.
Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.
Varianta cu 28% mai putina sare.
Valori nutritionale/100g:Energie: 101kcalGrasimi: 0.1g din care saturate 0gCarbohidrati: 4.9g din care zaharuri 0.4gFibre: 0.8gProteine: 10.4gSaruri: 10.2gProdus certificat ecologicAmbalaj din sticla250ml