Sos de soia Shoyu bio cu continut redus de sare 250mlSosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau pintr-un proces de fermentare indelungat.
Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.
Varianta cu 28% mai putina sare.
Ingrediente: apă, boabe de soia*, grau*, sare de mare, alcool*, oțet*, regulator de aciditate: acid lactic, A.oryzae.*din agricultura ecologicaProdus certificat ecologicAmbalaj din sticla250ml.
Sos de soia Shoyu bio cu continut redus de sare 250mlSosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau pintr-un proces de fermentare indelungat.
Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.
Varianta cu 28% mai putina sare.
Ingrediente: apă, boabe de soia*, grau*, sare de mare, alcool*, oțet*, regulator de aciditate: acid lactic, A.oryzae.*din agricultura ecologicaProdus certificat ecologicAmbalaj din sticla250ml