Sos de soia Shoyu Eco-Bio 250ml - Yakso Sos de soia Shoyu Yakso. *provin din agricultură ecologică Valori nutritionale/100g: valoare energetică: 226kJ/54kcal grăsimi: 0,1g acizi grași saturați: 0,0g glucide: 5,8g zaharuri: 1,5g fibre: 0,0g proteine: 7,5g sare: 14,0g Atentionari: Alergeni- grâu, soia Sos de soia Shoyu Eco-Bio 250ml - Yakso Alege acum Sos de soia Shoyu Eco-Bio 250ml - Yakso si bucura-te de beneficii!.
Ingrediente: apă, boabe de soia* (25%), grâu*, sare de mare, cultură de maturare Koji* (Aspergilus Oryzae).
Sosul Shoyu este un sos tradițional japonez, ce se obține prin fermentarea boabelor de soia, proces realizat cu ajutorul culturilor de Koji și care durează mai mult de 1½ ani.
Sosul este delicat, fin și deosebit de potrivit pentru rafinarea sosurilor, supelor, salatelor și legumelor.
Sos de soia Shoyu Eco-Bio 250ml - Yakso Sos de soia Shoyu Yakso