Descriere - Acest sos de soia este obtinut din ingrediente naturale printr-un proces traditional de fabricare.
- Maturarea produsului dureaza peste un an si jumatate si se realizeaza in butoaie din lemn de cedru.
- Tamari este asemanator cu aspectul si gustul sosului Shoyu, insa are o aroma mai intensa.
Proprietati - Cu ferment koji.
- Contine sare de mare.
- Produs vegan.
- FARA gluten.
Continut - O sticla contine 250 g sos de soia fin Tamari FARA gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: apa, boabe de soia* 45%, sare de mare, ferment: koji, shochu* (apa, orez*, sare, ferment koji), *=din agricultura ecologica.
- 100g de produs contin in medie: valoare energetica: kj: 354 / kcal: 83, grasimi: 0,0g, acizi grasi saturati: 0,0g, glucide: 6,5g, zaharuri: 0,5g, proteine: 14,0g, sare: 13,1g.
- Tara de origine: Japonia.
Consum - Utilizati-l pentru sosuri, dressing-uri sau alte preparate.
- Il puteti folosi pentru a intensifica gustul preparatelor la tigaie.
.
Descriere - Acest sos de soia este obtinut din ingrediente naturale printr-un proces traditional de fabricare.
- Maturarea produsului dureaza peste un an si jumatate si se realizeaza in butoaie din lemn de cedru.
- Tamari este asemanator cu aspectul si gustul sosului Shoyu, insa are o aroma mai intensa.
Proprietati - Cu ferment koji.
- Contine sare de mare.
- Produs vegan.
- FARA gluten.
Continut - O sticla contine 250 g sos de soia fin Tamari FARA gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: apa, boabe de soia* 45%, sare de mare, ferment: koji, shochu* (apa, orez*, sare, ferment koji), *=din agricultura ecologica.
- 100g de produs contin in medie: valoare energetica: kj: 354 / kcal: 83, grasimi: 0,0g, acizi grasi saturati: 0,0g, glucide: 6,5g, zaharuri: 0,5g, proteine: 14,0g, sare: 13,1g.
- Tara de origine: Japonia.
Consum - Utilizati-l pentru sosuri, dressing-uri sau alte preparate.
- Il puteti folosi pentru a intensifica gustul preparatelor la tigaie.