Descriere - Sos nervos, preparat din rosii coapte si legume proaspete, pentru pregatirea celor mai bune paste Arrabbiata.
- Cu multe rosii, tocate impreuna cu ceapa si ardei iute, morcov, telina, oregano si cimbru, fara indulcitori, din legume ingrijite in culturi ecologice.
- Acesta este un produs vegan.
- Atentie, este un sos arrabbiato!
Proprietati - Beta-carotenul din sucul de morcovi prezent pe lista de ingrediente a sosului, este transformat de catre organism in Vitamina A, o vitamina foarte necesara organismului.
- Dintre vitaminele continute de rosii, cele mai importante sunt vitamina A (importanta pentru ochi si pentru procesele endocrine), complexul B (B1, B2, B5, B6 - protectoare ale sistemului nervos, ale sistemului osos, ale metabolismului), vitamina C (necesara sistemului cardiovascular, sistemului nervos si endocrin), vitamina E (vitamina tineretii si a fertilitatii) si vitamina K (importanta pentru sinteza anumitor elemente ale sangelui).
- Legumele din sosul de tomate asigura cantitatea esentiala de fibre, minerale si alti nutrienti gata sa intareasca sistemul imunitar si sa reduca riscul aparitiei unor boli.
- Ardeiul iute ajuta la stimularea metabolismului.
Continut - Un borcan contine 340g de sos de tomate Arrabbiata, vegan, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: rosii* 94%, ceapa*, busuioc*, ardei iute*, ulei de masline extravirgin*, morcov*, sare de mare*, oregano*, telina*, cimbru*; *ingredientele provin din agricultura ecologica.
Consum- Sos de tomate iute, perfect pentru prepararea renumitelor paste italienesti Bolognese.
.
Descriere - Sos nervos, preparat din rosii coapte si legume proaspete, pentru pregatirea celor mai bune paste Arrabbiata.
- Cu multe rosii, tocate impreuna cu ceapa si ardei iute, morcov, telina, oregano si cimbru, fara indulcitori, din legume ingrijite in culturi ecologice.
- Acesta este un produs vegan.
- Atentie, este un sos arrabbiato!
Proprietati - Beta-carotenul din sucul de morcovi prezent pe lista de ingrediente a sosului, este transformat de catre organism in Vitamina A, o vitamina foarte necesara organismului.
- Dintre vitaminele continute de rosii, cele mai importante sunt vitamina A (importanta pentru ochi si pentru procesele endocrine), complexul B (B1, B2, B5, B6 - protectoare ale sistemului nervos, ale sistemului osos, ale metabolismului), vitamina C (necesara sistemului cardiovascular, sistemului nervos si endocrin), vitamina E (vitamina tineretii si a fertilitatii) si vitamina K (importanta pentru sinteza anumitor elemente ale sangelui)