Descriere - Sos preparat din rosii coapte si legume proaspete, pentru pregatirea celor mai bune paste Bolgnese, la care o familie de gurmanzi poate sa viseze.
- Cu o cantitate mare de rosii, impreuna cu ceapa, chilli, morcov, parunjel, oregano si busuioc, fara indulcitori, din legume ingrijite in culturi ecologice.
- Acesta este un produs vegan.
Proprietati - Beta-carotenul din sucul de morcovi prezent pe lista de ingrediente a sosului, este transformat de catre organism in Vitamina A, o vitamina foarte necesara organismului.
- Dintre vitaminele continute de rosii, cele mai importante sunt vitamina A (importanta pentru ochi si pentru procesele endocrine), complexul B (B1, B2, B5, B6 - protectoare ale sistemului nervos, ale sistemului osos, ale metabolismului), vitamina C (necesara sistemului cardiovascular, sistemului nervos si endocrin), vitamina E (vitamina tineretii si a fertilitatii) si vitamina K (importanta pentru sinteza anumitor elemente ale sangelui).
Ingrediente: pasta de rosii*68%, soia*12%, ceapa*, morcov*, ulei de floarea soarelui*, sare de mare, patrunjel*, busuioc*, usturoi*, oregano*, chili*; *ingredientele provin din agricultura ecologica.
Consum- Sos de tomate perfect pentru prepararea renumitelor paste italienesti Bolognese.
.
- Legumele din sosul de tomate asigura cantitatea esentiala de fibre, minerale si alti nutrienti gata sa intareasca sistemul imunitar si sa reduca riscul aparitiei unor boli.
- Soia este bogata in proteine, aminoacizi, fitoestrogeni si isoflavone, substante recunoscute pentru proprietatile contra bolilor degenerative.
- Ardeiul iute ajuta la stimularea metabolismului.
Continut - Un borcan contine 340g de sos de tomate Bolognese, vegetarian, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: sos de rosii cu 14% legume.
Descriere - Sos preparat din rosii coapte si legume proaspete, pentru pregatirea celor mai bune paste Bolgnese, la care o familie de gurmanzi poate sa viseze.
- Cu o cantitate mare de rosii, impreuna cu ceapa, chilli, morcov, parunjel, oregano si busuioc, fara indulcitori, din legume ingrijite in culturi ecologice.
- Acesta este un produs vegan.
Proprietati - Beta-carotenul din sucul de morcovi prezent pe lista de ingrediente a sosului, este transformat de catre organism in Vitamina A, o vitamina foarte necesara organismului.
- Dintre vitaminele continute de rosii, cele mai importante sunt vitamina A (importanta pentru ochi si pentru procesele endocrine), complexul B (B1, B2, B5, B6 - protectoare ale sistemului nervos, ale sistemului osos, ale metabolismului), vitamina C (necesara sistemului cardiovascular, sistemului nervos si endocrin), vitamina E (vitamina tineretii si a fertilitatii) si vitamina K (importanta pentru sinteza anumitor elemente ale sangelui)