O alternativa vegana la sosul de peste. (*ingrediente certificate organic BIO)..
Ingrediente: apa, otet de orez*, sos aminos de nuca de cocos* (sirop de floare de palmier de cocos*, sare de mare), sare de mare, sirop de agave*, alge kombu, ciuperci shiitake*.
Odata deschis, pastrati in frigider.
Un adaos excelent la taitei cu taitei sau la mancarea tom kha kai.
Valoare nutritionala in 100 gValoare energetica - 280 kJ/67 caloriiGrasimi - 0,1 gdin care acizi grasi saturati - 0 gCarbohidrati - 16 gdin care zaharuri - 15 gFibre - 0,2 gProteine - 0,2 gSare - 12,6 gConditii de pastrare recomandate: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Ideal pentru dip-uri, marinate si curry.
Un sos pe baza de otet de orez, aminos din sos de nuca de cocos, alge kombu si ciuperci shiitake.
Acest sos are o aroma profunda, de nuca.
O alternativa vegana la sosul de peste