Produsul este certificat BIO.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. il poti adauga si pe friptura de vita sau pui, pentru culoare si aroma apetisante sau poti prepara un snack din caju stropit cu sos de soia si praf de chili pe care il prajesti apoi.
Pe langa sotarea legumelor la tigaie sau aromarea orezului, il poti utiliza si adaugat in vinegretele pentru salate, il poti amesteca in sosurile dip pe baza de smantana sau maioneza sau folosit in loc de sare in aproape orice tip de supa.
Exista mai multe variante, in functie de consistenta, intensitatea aromei si maturare, insa, in general, toate tipurile merg bine cu condimente precum ghimbir, usturoi sau ceapa. =*organic Acest ingredient indispensabil in bucataria asaitica e folosit de sute de ani pentru a amplifica aromele, a aduce echilibru si complexitate gustului preparatelor.
Ingrediente: apa, *boabe soia intregi, sare de mare, *grau.
Produsul este certificat BIO