Sos de soia Tamari, fara gluten, produs in Japonia, la poalele muntelui Ena, in partea sudica a Alpilor japonezi, de catre artizani cu o experienta de peste o jumatate de secol. *provenite din culturi ecologice Valori nutritionale pentru 100g de sos Tamari: Energie: 263KJ / 62 kcal Grasimi: 0g din care saturate: 0gCarbohidrati: 4.5g din care zaharuri: 0gProteine: 11g Sare: 14.8g Produs/Cultivat in Japonia Tara de provenienta: Anglia.
Ingrediente: boabe de soia* (33%), sare de mare, shochu (apa, orez de cultura*, sare), boabe de soia* prajite (2.5%).
Este obtinut din boabe de soia intregi, lasate la fermentat conform retetelor traditionale, apoi lasat la maturat pentru 9 luni.
Sos de soia Tamari, fara gluten, produs in Japonia, la poalele muntelui Ena, in partea sudica a Alpilor japonezi, de catre artizani cu o experienta de peste o jumatate de secol