Spaghette Shirataki pe Baza de konjac, BIO, 150 g Arche Specialitate BIO pe Baza de konjac.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH.
Tara de origine: Japonia Dupa deschidere se pastreaza la rece si se consuma in decurs de 2 zile.
Sarac in carbohidrati comparativ cu pastele conventionale.
Este posibil ca produsul sa prezinte reziduuri sau aglomerari, care sunt normale si nu afecteaza calitatea produsului.
Ingrediente: apa, faina de Konjac (2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu.
Trebuie gatite 1 minut in apa fierbinte si apoi continuati sa urmati reteta dorita.
Clatiti-le bine cu apa.
Dupa scurgerea pastelor, aroma tipica de Konjac se disipa.
Dupa un timp de gatire de numai un minut, aceste spaghete sunt gata, iar asta le face ideale pentru preparatele rapide.
Capata cu usurinta aroma sosurilor si a condimenteleor folosite.
Shirataki inseamna cascada alba, si putem sa concepem o multime de preparate culinare cu acesti taitei albi.
Spaghette Shirataki pe Baza de konjac, BIO, 150 g Arche Specialitate BIO pe Baza de konjac