Spaghette Shirataki pe baza de konjac - eco-bio 150g - Arche Specialitate pe baza de konjac bio Shirataki inseamna cascada alba , si putem sa concepem o multime de preparate culinare cu acesti taitei albi.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH Spaghette Shirataki pe baza de konjac - eco-bio 150g - Arche Alege acum Spaghette Shirataki pe baza de konjac - eco-bio 150g - Arche si bucura-te de beneficii!.
A se consuma de preferinta inainte de : vezi data inscrisa pe ambalaj.
Dupa deschidere se pastreaza la rece si se consuma in decurs de 2 zile. ** sarac in carbohidrati comparativ cu pastele conventionale Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 56 kJ / 14 kcal Grasimi 0,1 g din care acizi grasi saturati 0,1 g Carbohidrati 1,4 g din care zaharuri 0,2 g Proteine 0,1 g Sare 0,001 g Continut: 294 g / 150 g stors tara de origine : Japonia Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros. *din culturi certificate ecologic Este posibil ca produsul sa prezinte reziduuri sau aglomerari, care sunt normale si nu afecteaza calitatea produsului.
Ingrediente Spaghette Shirataki pe baza de konjac: apa, faina de konjac*(2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu.
Clatiti-le bine cu apa.
Trebuie gatite 1 minut in apa fierbinte si apoi continuati sa urmati reteta dorita.
Dupa scurgerea pastelor, aroma tipica de konjac se disipa.
Dupa un timp de gatire de numai un minut, aceste spaghete sunt gata, iar asta le face ideale pentru preparatele rapide.
Capata cu usurinta aroma sosurilor si a condimenteleor folosite.
Spaghette Shirataki pe baza de konjac - eco-bio 150g - Arche Specialitate pe baza de konjac bio Shirataki inseamna cascada alba , si putem sa concepem o multime de preparate culinare cu acesti taitei albi