Felicia BIO – Spaghetti BIO din Faina de Malai si orez, 500 g Pentru o preparare adecvata: intr-un litru de apa puneti putina sare iar cand apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO.
Valori nutritionale medii/ 100 g:Valoare energetica: 1482kJ/ 349 kcal Carbohidrati: 76.7 g,-din care zaharuri: 0.2 g Proteine: 6.8 g, Grasimi, din care: 1.2 g,-acizi grasi saturati: 0.3 g Fibre: 2.2 g, Sare: 0.001 g Producator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: Italia.
Ingrediente: 70% Faina de malai, 30% Faina de orez.
Timp de fierbere 6-8 minute.
Amestecati regulat, iar cand sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust.
Felicia BIO – Spaghetti BIO din Faina de Malai si orez, 500 g Pentru o preparare adecvata: intr-un litru de apa puneti putina sare iar cand apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO