Descriere - Graul kamut este o sursa excelenta de proteine, fibre si minerale ca: seleniu, zinc, potasiu, sodiu, mangan si magneziu, intr-o masura mai mare ca graul obisnuit.
- Graul Kamut, mai nou, este foarte prezent in dieta atletilor fiind considerat un foarte bun furnizor de energie prin cantitatea semnificativa de lipide pe care-o contine.
- Sunt paste extrem de gustoase si hranitoare potrivite pentru oricine isi doreste o hrana sanatoasa.
Proprietati - Proprietatile sale antioxidante se datoreaza continutului foarte ridicat de seleniu, zinc, polifenoli si vitamina E.
- Contine cu pana la 30 % mai multa vitamina E decat faina din graul utilizat in mod obisnuit.
- Kamutul are si un continut ridicat de niacina, cunoscuta si ca vitamina B3, substanta esentiala pentru metabolismul grasimilor, proteinelor si carbohidratilor.
- Sunt produse dupa o reteta italiana straveche, menita sa nu altereze calitatile graului kamut din compozitia acestora.
Continut - O punga contine 500 de grame de Spaghetti din grau kamut integral, produs certificat ecologic.
- Poate contine urme de ou si soia.
Consum - Se fierb 20 de minute, apoi se consuma dupa pofta inimii: cu legume si sosuri, carbonara sau milanese.
.
Descriere - Graul kamut este o sursa excelenta de proteine, fibre si minerale ca: seleniu, zinc, potasiu, sodiu, mangan si magneziu, intr-o masura mai mare ca graul obisnuit.
- Graul Kamut, mai nou, este foarte prezent in dieta atletilor fiind considerat un foarte bun furnizor de energie prin cantitatea semnificativa de lipide pe care-o contine.
- Sunt paste extrem de gustoase si hranitoare potrivite pentru oricine isi doreste o hrana sanatoasa.
Proprietati - Proprietatile sale antioxidante se datoreaza continutului foarte ridicat de seleniu, zinc, polifenoli si vitamina E.
- Contine cu pana la 30 % mai multa vitamina E decat faina din graul utilizat in mod obisnuit.
- Kamutul are si un continut ridicat de niacina, cunoscuta si ca vitamina B3, substanta esentiala pentru metabolismul grasimilor, proteinelor si carbohidratilor.
- Sunt produse dupa o reteta italiana straveche, menita sa nu altereze calitatile graului kamut din compozitia acestora.
Continut - O punga contine 500 de grame de Spaghetti din grau kamut integral, produs certificat ecologic.
- Poate contine urme de ou si soia.
Consum - Se fierb 20 de minute, apoi se consuma dupa pofta inimii: cu legume si sosuri, carbonara sau milanese.