Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. (DZG)- gust fin de cereale- foarte de stabile la fierbere- produse cu ajutorul formelor din bronz iar datorita acestui fapt pastele pot absorbi foarte bine sosurile- o alternativa delicioasa la pastele din grau dur mai ales pentru persoanele cu intoleranta la GLUTEN (celiachie)Întrebuintare: Paste fine care se pot combina cu toate sosurile.. - FARA GLUTEN – marcate cu sigla „FARA gluten” a Societatii germane de Celiachie e.
V.
Pastele se fabrica pe o linie de productie proprie pe care se produc doar produse FARA GLUTEN tocmai pentru a garanta lipsa de gluten.
Orezul pentru paste se cultiva in Italia.
Datorita acestui fapt rezulta un gust fin de cereale.
Noile paste bio din Orez sunt mai inchise la culoare decat pana acum deoarece sunt produse din Orez integral.
Motivul acestei schimbari este inainte de toate unul ecologic (mai putine eforturi depuse pentru transport) si o flexibilitate mai ridicata.
Pastele noastre din Orez se produc de la mijlocul lunii mai in Italia.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica