Ingrediente: Ceaiul 100% natural RENAL de la springmarkt, este alcatuit din ingrediente special alese care lupta impotriva afectiunilor renale, cum ar fi fructe de fenicul, fructe de macese, partea aeriena a plantei coada-calului, partea aeriana a plantei de turita-mare, partea aeriana a plantei de urzica-vie, fructe de ienupar, muguri de pin si rizomi de pir.
A se consuma, de preferință, înainte de sfarsitul lunii inscriptionata pe ambalaj. .
Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Se administreaza 3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.&nbsp
Infuzia:-se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.&nbsp
Macerata la rece: -seprepara dintr-o lingura de planta adaugata la 200 ml de apa, se mentine timp de 6- 8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Mod de utilizare: Sublinguala: -planta semacina fin cu o rasnita electrica.
Fructele de fenicul au proprietatea de a calma si alina durerile de orice naturasi se pot utiliza sub forma de diverse preparate.
Exista cateva preparate pe baza de fenicul apreciate ca excelente remedii naturale: ceaiul de fenicul, necesar in vindecarea bronsitei, laringitei, amigdalitei, faringitei, oboselii fizice si psihice.
Feniculul este folosit in tratarea multor afectiuni datorita proprietatilor acestuia: antispastic, tonic nervos, dezinfectant.&nbsp
In medicina populara, feniculul era utilizat pentru vindecarea constipației, balonarilor, calmarea colicilor.
Ingrediente: Ceaiul 100% natural RENAL de la springmarkt, este alcatuit din ingrediente special alese care lupta impotriva afectiunilor renale, cum ar fi fructe de fenicul, fructe de macese, partea aeriena a plantei coada-calului, partea aeriana a plantei de turita-mare, partea aeriana a plantei de urzica-vie, fructe de ienupar, muguri de pin si rizomi de pir