Cumpara de la itdepot.ro

Stabilizator Automat de Tensiune cu Servo Motor Secure 1000VA, Well - Well


Stabilizator Automat de Tensiune cu Servo Motor Secure 1000VA, Well
327.36 Lei

Disponibil

(16-11-2024)
Cumpara de la itdepot.ro

Produs vandut de itdepot.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara stabilizator automat de well de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru stabilizator automat de well

Tensiune de intrare AC: 150V~260V Frecventa de intrare: 45Hz~65Hz Tensiune de iesire AC: 230V Frecventa de iesire: Sincronizat cu reteaua Precizia de iesire fara sarcina: ±3% Factorul de putere: 0.6 Eficienta: >0.95 Temperatura de operare: -10°
C~40°
C Umiditate de operare: 0~90% (fara condensare) Nivel Zgomot: =56dB (incarcare maxima, distanta de la 1 metru) Timp de intarziere: 6/180 secunde selectabil Protectie: Tensiune scazuta la iesire, Supratensiune, Supraincalzire, Scurt Circuit Clasa de protectie: I
IP20 Stabilizatorul de tensiune, cunoscut si sub denumirea de Regulator de tensiune, este un aparat electric care stabilizeaza tensiunea electrica in jurul valorii de 220V/230V, in cazul stabilizatoarelor monofazice, sau 380V in cazul stabilizatoarelor trifazice, protejand astfel echipamentele electrice si electrocasnice impotriva fluctuatiilor de tensiune, fluctuatii care pot induce functionarea defectuoasa sau chiar defectarea echipamentelor conectate la reteaua de curent electric.
In cazul supraincarcarii stabilizatorului sau a uneia din faze se poate ajunge la arderea aparatului! ATENTIE - In general puterea maxima a consumatorilor suportata de Stabilizator scade proportional cu scaderea tensiunii de intrare, ajungand pentru o Tensiune de intrare de 160V la 50% din puterea nominala..
In cazul unei incarcari disproportionate se poate ajunge la arderea aparatului.
Se va avea in vedere ca puterea unui Stabilizator trifazat in VA este puterea insumata a celor 3 faze. - In cazul stabilizatoarelor trifazice este obligatoriu ca incarcarea maxima pe faze sa fie aproximativ egala (cu o diferenta maxima acceptata de 10% intre faze), de asemenea puterea totala maxima a consumatorilor legati la una din faze trebuie sa fie maxim 50% din puterea in VA a stabilizatorului pe acea faza.
In acest caz se recomanda achizitionarea unui Stabilizator cu transformator (relee). - Pentru consumatori rezistivi (calculatoare, imprimante, copiatoare, fiare de calcat, cuptor electric cu rezistenta, radiatoare electrice) se alege un Stabilizator avand puterea in VA de 1.5-2 ori mai mare decat totalul puterii in W a consumatorilor care se leaga la stabilizator.
In acest caz se recomanda achizitionarea unui Stabilizator cu servomotor. - Pentru consumatorii ce contin sarcini inductive (motoare) cum ar fi: aer conditionat, frigider, centrala termica, masina de spalat, pompe, hidrofor, se alege un Stabilizator avand o putere in VA de 2-3 ori mai mare decat totalul puterii in W a consumatorilor care se leaga la stabilizator.
Foarte important: alegeti stabilizatorul in functie de puterea totala a consumatorilor ce vor fi legati la iesirea stabilizatorului.
Toate stabilizatoarele din gama Well au factor de putere 0.6.
Formula de calcul este: Puterea reala (W) = Puterea aparenta (VA) * Factorul de putere (0.6 sau 0.5) Exemple: Un Stabilizator de Tensiune cu relee Braun de 1000VA are o putere reala de 600W
Un Stabilizator de Tensiune cu servoMotor Braun de 1000VA are o putere reala de 500W.
Factorul de putere variaza in functie de producator si tehnologie, in unele cazuri este 0.6 , in altele 0.5.
Puterea reala (W) se calculeaza in functie de factorul de putere.
La achizitionarea unui Stabilizator de tensiune, pe langa dotarile pe care le are in general precum display digital sau analog si protectii, trebuie sa se tina cont de faptul ca puterea reala exprimata in W (Watt) nu este echivalenta cu puterea aparenta, exprimata in VA (Volt-Amper).
Astfel, fie ca aveti un modem de internet, o centrala termica, o masina de spalat, un calculator sau o plasma (si enumerarea poate continua), daca tensiunea electrica fluctueaza, este sigur ca acestea nu vor functiona la parametrii normali sau se vor defecta.
Stabilizatorul de Tensiune isi gaseste utilitatea intr-o multitudine de situatii, dat fiind faptul ca majoritatea echipamentelor electrice, electronice si electrocasnice sunt sensibile la fluctuatiile de curent.
Tensiune de intrare AC: 150V~260V Frecventa de intrare: 45Hz~65Hz Tensiune de iesire AC: 230V Frecventa de iesire: Sincronizat cu reteaua Precizia de iesire fara sarcina: ±3% Factorul de putere: 0.6 Eficienta: >0.95 Temperatura de operare: -10°
C~40°
C Umiditate de operare: 0~90% (fara condensare) Nivel Zgomot: =56dB (incarcare maxima, distanta de la 1 metru) Timp de intarziere: 6/180 secunde selectabil Protectie: Tensiune scazuta la iesire, Supratensiune, Supraincalzire, Scurt Circuit Clasa de protectie: I
IP20 Stabilizatorul de tensiune, cunoscut si sub denumirea de Regulator de tensiune, este un aparat electric care stabilizeaza tensiunea electrica in jurul valorii de 220V/230V, in cazul stabilizatoarelor monofazice, sau 380V in cazul stabilizatoarelor trifazice, protejand astfel echipamentele electrice si electrocasnice impotriva fluctuatiilor de tensiune, fluctuatii care pot induce functionarea defectuoasa sau chiar defectarea echipamentelor conectate la reteaua de curent electric


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse