Descriere YEO:
Pe YEO găsești Statuia comandorului | Varujan Vosganian de la Polirom, în categoria Carte.
Indiferent de nevoile tale, Statuia comandorului | Varujan Vosganian din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Caracteristici și Avantaje ale produsului Statuia comandorului | Varujan Vosganian
- Departament: gaming-carti-birotica
- Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.
Preț: 44.95 Lei
Caracteristicile produsului Statuia comandorului | Varujan Vosganian
- Brand: Polirom
- Categoria: Carte
- Magazin: carturesti.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Statuia comandorului | Varujan Vosganian Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Statuia comandorului | Varujan Vosganian de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
„Personajele acestei carti sint oameni obisnuiti, de tot felul: muncitori, tarani, intelectuali, comercianti. Ceea ce au ei in comun este spatiul concentrationar in care traiesc. Un spatiu descris in toata grozavia lui, o descriere cu atit mai neinduplecata cu cit in cuprinsul volumului nu veti gasi niciunul dintre cuvintele care il denumesc: «comunism», «comunist», «partid» etc., ci doar nelinistile si suferintele pe care le-a provocat... Aceste pagini se constituie intr-un elogiu adus nu rebelilor fara cauza, ci rebelilor fara sansa.” (
Varujan Vosganian) „Poeme umbrite de o inexplicabila, statornica revolta, mihnire, proze din ce in ce mai batjocoritoare cu prostia omeneasca, scrise parca intr-adins pentru a nu fi publicate – astfel de pagini imi treceau tot mai numeroase prin fata ochilor. Cineva se impotrivea evidentelor; cineva staruia sa creada ca nu zadarnic se asaza la masa de scris, desi perspectivele cununiei cu litera de tipar piereau intr-un unghi tot mai strimt si mai neguros.
Varujan Vosganian avea toate datele unui artist care isi face religie din refuzul faptului implinit.” (Mircea Ciobanu)