AloePur gel organic de aloe vera fara pulpa in flacon de polietilena ml AQUA NANO Virtutile gelului de aloe sunt unanim recunoscute Efectele sale sunt cu atat mai numeroase cu cat el este mai aproape de forma sa pura asa cum este continut in planta De aceea acest gel va este oferit sub forma sa nepasteurizata doar stabilizata cu conservanti obisnuiti pentru uz alimentar dar intro cantitate foarte mica Procesarea industriala a frunzelor de aloe se realizeaza intotdeauna prin micronizarea frunzelor urmata de presare extragerea aloinei si antrachinonelor urmata eventual de procesare De aceea culoarea sa usor verzuie si gustul specific sunt firesti pentru gelul natural obtinut din frunza integrala care nu este supusa tratamentelor enzimatice si decolorariiTotodata el este foarte lichid fiind obtinut prin presarea sucului in filtre presa In mod normal mucopolizaharida gelul propriuzis nu isi pastreaza consistenta decat pentru scurt timp dupa ce a fost extras Din acest motiv unii producatori aleg sa dea gelului o consistenta mai ridicata prin utilizarea unor gelifianti gume guar xantan sau gellan In ceea ce ne priveste noi nu am recurs la acest procedeu tehnologic preferand sa mentinem puritatea si caracterul natural al produsului.
AloePur gel organic de aloe vera fara pulpa in flacon de polietilena ml AQUA NANO Virtutile gelului de aloe sunt unanim recunoscute Efectele sale sunt cu atat mai numeroase cu cat el este mai aproape de forma sa pura asa cum este continut in planta De aceea acest gel va este oferit sub forma sa nepasteurizata doar stabilizata cu conservanti obisnuiti pentru uz alimentar dar intro cantitate foarte mica Procesarea industriala a frunzelor de aloe se realizeaza intotdeauna prin micronizarea frunzelor urmata de presare extragerea aloinei si antrachinonelor urmata eventual de procesare De aceea culoarea sa usor verzuie si gustul specific sunt firesti pentru gelul natural obtinut din frunza integrala care nu este supusa tratamentelor enzimatice si decolorariiTotodata el este foarte lichid fiind obtinut prin presarea sucului in filtre presa In mod normal mucopolizaharida gelul propriuzis nu isi pastreaza consistenta decat pentru scurt timp dupa ce a fost extras Din acest motiv unii producatori aleg sa dea gelului o consistenta mai ridicata prin utilizarea unor gelifianti gume guar xantan sau gellan In ceea ce ne priveste noi nu am recurs la acest procedeu tehnologic preferand sa mentinem puritatea si caracterul natural al produsului