În domeniul oenologiei actuale, indiferent de enormul progres al procesului de elaborare şi îmbunătăţire a igienei recoltei, anhidrida sulfuroasa continua sa fie un aditiv indispensabil în elaborarea vinurilor din momentul vinificării până la ultimile tratamente preventive îmbutelierii.
Dozarea sa este mai comodă şi mai exactă decât cu dioxidul de Sulf gazos..
Utilizarea LIQUISOLF, este soluţia ideală pentru realizarea corectărilor de bioxid de Sulf în vase mici precum baricurile.
Este de menţionat faptul că proprietăţile pozitive a bioxidului de Sulf depăşesc mult pe cele negative, astfel ajungând a fi astăzi un instrument indispensabil în tehnologia elaborării şi conservării vinurilor.
Astfel se poate obţine o bună stabilitate a vinurilor prin utilizarea mai raţională a sulfului. În domeniul oenologiei actuale, indiferent de enormul progres al procesului de elaborare şi îmbunătăţire a igienei recoltei, anhidrida sulfuroasa continua sa fie un aditiv indispensabil în elaborarea vinurilor din momentul vinificării până la ultimile tratamente preventive îmbutelierii