SUMAC 100G - STEF MAR SUMAC este indigen in Iran si este cultivat in intreaga Mediterana, in special in Sicilia si Turcia.
Mod de prezentare: 100 g SUMAC 100G - STEF MAR Alege acum SUMAC 100G - STEF MAR si bucura-te de beneficii!.
SUMAC este un condiment, care functioneaza bine in combinatie cu leguminoase, ardei chili, praf de chili, cilantru, coriandru, chimen, usturoi, boia de ardei, patrunjel, susan si cimbru.
Mod de utilizare: SUMAC merge bine cu carnea de pui, peste, fasole de garbanzo, fructe de mare, miel, ceapa cruda, muguri de pin, nuci si iaurt.
Acesta este in mod obisnuit mancat ca un aperitiv cu ceapa taiata si un amestec de SUMAC si iaurt, fiind adesea servit cu kebab.
SUMAC este popular in bucatariile din Orientul Mijlociu, unde este folosit pe salate, carne, tocana de peste si orez.
Unul dintre ingredientele principale de condimentele din Orientul Mijlociu este amestecul Za'atar si Dukkah.
SUMAC are, de asemenea, o culoare rosie aproape purpurie.
Este aproape magic in modul in care scoate in evidenta aroma altor alimente si condimente.
Acest condiment nu iese in evidenta pe cont propriu, dar straluceste intr-adevar atunci cand este combinat cu alte condimente.
Are o aroma foarte slaba, cu un gust fructat si astringent.
SUMAC este foarte popular in Egipt, Orientul Mijlociu, Iran si Turcia.
SUMAC 100G - STEF MAR SUMAC este indigen in Iran si este cultivat in intreaga Mediterana, in special in Sicilia si Turcia