O pasta din care puteti face o rapid o Supa crema miso instant cu susan si alge (`Creamy Sesame`).
Valori nutritionale/100g – Pasta pentru Supa Crema miso instant cu Susan: Energie: 1059 kJ / 253 kcal Proteine: 9.8 g Grasimi: 12 g din care acizi grasi saturati: 1.9 g Carbohidrati: 21 g din care zaharuri: 17 g Sare: 11.5 g. - koji este orez fiert si / sau boabe de soia la care sa adaugat o cultura de fermentare (Aspergillus oryzae) folosita pentru prepararea alimentelor fermentate, cele traditionale fiind sosul de soia, miso, mirin si sake.
Aceasta fermentatie lenta are drept rezultat un condiment cu o aroma bogata si complexa, foarte bogat in `umami` (cel de-al cincilea gust, dupa dulce, acru, amar si sarat).
Este obtinut din boabe integrale de soia si o cultura speciala de fermentare (koji), fiind maturat in mod natural in butoaie din lemn de cedru timp de multe luni la temperatura mediului ambiant.
Stiati ca: - miso e un aliment si condiment traditional japonez obtinut prin fermentare, apreciat de mult timp pentru gustul sau bogat si concentratia mare de substante nutritive continute. *ingredient cultivat ecologic. Alergeni: contine soia.
Ingrediente: miso alb* (apa, boabe de soia integrala*, orez*, sare de mare) - 55%, mirin* (orez dulce*, shochu* (apa, orez fermentat*), orez fermentat*), pasta de susan* - 15%, sare de mare, piure de ceapa*, extract din alge de mare kombu (0.9%) (apa, kombu, sare de mare), alge de mare wakame (0.9%).
Trebuie doar adaugata apa fierbinte si este gata de servit.
Aceasta supa-crema este o combinatie de miso maturat natural si aroma cremoasa cu gust usor de nuca a susanului.
O pasta din care puteti face o rapid o Supa crema miso instant cu susan si alge (`Creamy Sesame`)