Supa Miso instant cu ghimbir Bio 4x15g (4 portii)-vegan-O Supa traditionala japoneza.
Poate contine urme de NUCI si ARAHIDE.
Sugestie de servire:Pentru o portie de Supa amestecati continutul unui plic cu apa fierbinte si amestecati.lang=ro Valori nutritionale/100g:style=font-size: 16px; text-align: justify;>Energie: 498kJ/119kcalstyle=font-size: 16px; text-align: justify;>Grasimi: 3.8g din care saturate 0.6gstyle=font-size: 16px; text-align: justify;>Carbohidrati: 11g din care zaharuri 8.0gstyle=font-size: 16px; text-align: justify;>Fibre: 3.3gstyle=font-size: 16px; text-align: justify;>Proteine: 8.4gstyle=font-size: 16px; text-align: justify;>Saruri: 12.8gProdus certificat ecologic.
Tara de origine: Japonia4x15g.
Oryzae) sirop de mal? (ORZ*) sare de mare alge marine wakame (Undaria pinnatifida) alge marine: extract Kombu ghimbir* 02% piper alb* piper cayenne**din agricultura ecologicaAlergeni:Vezi ingrediente cu majuscule.
Oryzae) Shoyu* (apa SOIA* grau* sare de mare A.
Oryzae) apa mirin* (apa orez* orez dulce* A.
Miso este o pasta fermentata din soia folosita in Japonia de peste 1300 de ani.
Ingrediente: id=result_box lang=ro>Miso orez brun* 49% (boabe de SOIA* orez brun* sare de mare apa A.
Supa Miso instant cu ghimbir Bio 4x15g (4 portii)-vegan-O Supa traditionala japoneza