O pasta din care puteti face o rapid o Supa miso instant cu alge (`Hot & Spicy`) picanta care-ti va da viata papilelor gustative.
Valori nutritionale/100g – Pasta pentru Supa miso instant Picanta: Energie: 768 kJ / 183 kcal Proteine: 7.4 g Grasimi: 3.8 g din care acizi grasi saturati: 0.7 g Carbohidrati: 24 g din care zaharuri: 18 g Sare: 9.6 g. koji este orez fiert si / sau boabe de soia la care sa adaugat o cultura de fermentare (Aspergillus oryzae) folosita pentru prepararea alimentelor fermentate, cele traditionale fiind sosul de soia, miso, mirin si sake.
Aceasta fermentatie lenta are drept rezultat un condiment cu o aroma bogata si complexa, foarte bogat in `umami` (cel de-al cincilea gust, dupa dulce, acru, amar si sarat).
Este obtinut din boabe integrale de soia si o cultura speciala de fermentare (koji), fiind maturat in mod natural in butoaie din lemn de cedru timp de multe luni la temperatura mediului ambiant.
Stiati ca: miso e un aliment si condiment traditional japonez obtinut prin fermentare, apreciat de mult timp pentru gustul sau bogat si concentratia mare de substante nutritive continute. *ingredient cultivat ecologic. Alergeni: contine soia.
Ingrediente: miso de orez brun* (boabe de soia integrala*, orez brun fermentat*, sare de mare, apa) - 63%, mirin* (orez dulce*, shochu* [apa, orez fermentat*], orez fermentat*), extract de alge kombu (apa, kombu, sare de mare) - 3%, piure de ghimbir* - 3%, sare de mare, piure de ceapa*, alge de mare wakame - 1%, coaja de portocala* - 1%, piper Cayenne* -0.4%, piper alb* - 0.03%.
Este o combinatie de miso maturat natural si condimente iuti selectate cu atentie, trebuie doar adaugata apa fierbinte si este gata de servit.
O pasta din care puteti face o rapid o Supa miso instant cu alge (`Hot & Spicy`) picanta care-ti va da viata papilelor gustative