Supliment alimentar Vitamina E 400 IU Solgar, 50 capsule  
In procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare.
Tocoferolii joaca un rol important, reprezentand principalii antioxidanti solubili in grasimi ce protejeaza organismul uman impotriva radicalilor liberi.
Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grasi saturati si a vitaminei A, cat si combinarea cu alte substante ce ar putea dauna organismului.
Vitamina E are de asemenea abilitatea de a se uni cu oxigenul si de a preveni transformarea acestuia in peroxizi toxici.
Provoaca de asemenea dilatarea vaselor sangvine, permitand transmiterea unui flux mai mare de sange catre inima.
Vitamina E contribuie de asemenea la hranirea celulelor, la intarirea peretilor vaselor capilare si la protejarea celulelor rosii impotriva distrugerii de catre otravuri precum perhidrolul din sange.
Se administreaza ca Supliment alimentar pentru adulti, o capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei.
Fiecare capsula moale asigura: 
Vitamina E (400 UI, sub forma de d-alfa tocoferol) 268 mgComplex de tocoferoli (d-beta, d-gamma, d-delta, d-alfa tocoferol) 18.5mg.
Beneficii:Protectia celulelor impotriva stresului oxidativ. .
Vitamina E face posibila functionarea acestor muschi si a nervilor cu mai putin oxigen, crescand astfel nivelul de rezistenta si vitalitate a acestora.
Acest lucru permite alimentarea mai bogata a celulelor rosii cu oxigenul pur pe care sangele il transporta catre inima si alte organe.
Vitamina E joaca un rol esential in respiratia celulara a tuturor muschilor, in special a celor cardiaci si scheletici.
Supliment alimentar Vitamina E 400 IU Solgar, 50 capsule  
In procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare.
Tocoferolii joaca un rol important, reprezentand principalii antioxidanti solubili in grasimi ce protejeaza organismul uman impotriva radicalilor liberi.
Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grasi saturati si a vitaminei A, cat si combinarea cu alte substante ce ar putea dauna organismului.
Vitamina E are de asemenea abilitatea de a se uni cu oxigenul si de a preveni transformarea acestuia in peroxizi toxici