Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac - eco-bio 150g - Arche Arche Naturkuche – Tagliatelle Shirataki, bio, 150 g Specialitate pe baza de konjac bio Tagliatelele Shirataki sunt produse in Japonia pornind de la glucomanan, o fibra alimentara extrasa din radacina de konjac.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac - eco-bio 150g - Arche Alege acum Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac - eco-bio 150g - Arche si bucura-te de beneficii!.
A se consuma de preferinta inainte de : vezi data inscrisa pe ambalaj.
Dupa deschidere se pastreaza la rece si se consuma in decurs de 2 zile. ** sarac in carbohidrati comparativ cu pastele conventionale Valori nutritionale medii Per 100 g Energie 56 kJ / 14 kcal Grasimi 0,1 g din care acizi grasi saturati 0,1 g Carbohidrati 1,4 g din care zaharuri 0,2 g Proteine 0,1 g Sare 0,001 g Continut: 294 g / 150 g stors tara de origine : Japonia Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. *din culturi certificate ecologic Este posibil ca produsul sa prezinte reziduuri sau aglomerari, care sunt normale si nu afecteaza calitatea produsului.
Ingrediente Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac: apa, faina de konjac*(2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu.
Clatiti-le bine cu apa.
Trebuie gatite 1 minut in apa fierbinte si apoi continuati sa urmati reteta dorita.
Dupa scurgerea pastelor, aroma tipica de konjac se disipa.
Tagliatelele se potrivesc perfect cu numeroase feluri de mancare, sunt simplu si usor de pregatit si se impregregneaza usor cu notele specifice ale sosurilor folosite de voi. in Asia, acest tip de paste sunt de mult timp apreciate in cadrul unei alimentatii hipocalorice.
Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac - eco-bio 150g - Arche Arche Naturkuche – Tagliatelle Shirataki, bio, 150 g Specialitate pe baza de konjac bio Tagliatelele Shirataki sunt produse in Japonia pornind de la glucomanan, o fibra alimentara extrasa din radacina de konjac