Cumpara de la infinity.ro

Tarate de ovaz, Natural Seeds Product - Natural Seeds Product


Tarate de ovaz, Natural Seeds Product
0 Lei

Disponibil

(10-06-2024)
Cumpara de la infinity.ro

Produs vandut de infinity.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara tarate de ovaz natural seeds product de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru tarate de ovaz natural seeds product

Ovazul (Avena sativa) este o cereala cultivata in principal in America de Nord si Europa.
Adesea lipsit de dieta, acest.
Magneziu.
Nivelurile scazute de seleniu sunt asociate cu cresterea riscului de deces prematur si afectarea functiei imunitare si mentale.
Acest antioxidant este important pentru diverse procese din corpul tau.
Seleniu.
Ca o componenta a hemoglobinei, o proteina responsabila cu transportul oxigenului in sange, fierul este absolut esential in dieta umana.
Fier.
Cunoscuta si sub denumirea de tiamina, aceasta vitamina se gaseste in multe alimente, inclusiv in cereale, fasole, nuci si carne.
Vitamina B1.
Mineral antioxidant care lipseste adesea din dieta occidentala, cuprul este considerat important pentru sanatatea inimii.
Cupru.
Acest mineral este important pentru sanatatea oaselor si intretinerea tesuturilor.
Fosfor.
De obicei se gaseste in cantitati mari in cereale integrale, acest mineral de urme este important pentru dezvoltare, crestere si metabolism.
Ovazul contine multe vitamine si minerale, inclusiv: Mangan.
Ovazul ambaleaza mai multe proteine ​​si grasimi decat majoritatea semintelor si este o sursa buna de beta- glucan, o fibra unica, solubila, legata de multiple beneficii pentru sanatate.
Glucidele din ovaz sunt in mare parte amidonuri si fibre.
Proteina principala din ovaz - la 80% din continutul total - este avenalin, care nu se gaseste in alte cereale, dar este similara cu proteinele leguminoase.
Ovazul este o sursa buna de proteine ​​de calitate la 11-17% din greutatea uscata, care este mai mare decat majoritatea altor boabe.
Ovazul ofera mai multa fibra solubila decat alte cereale, ceea ce duce la o digestie mai lenta, la o plenitudine crescuta si la suprimarea apetitului. Beta-glucanii solubili sunt unici printre fibre, deoarece pot forma o solutie asemanatoare unui gel la o concentratie relativ scazuta.
Ovazul ofera, de asemenea, fibre insolubile, inclusiv lignina, celuloza si hemiceluloza.
Ovazul integral ambaleaza aproape 11% fibre, iar terciul contine 1,7% fibre. Majoritatea fibrelor din ovaz este solubila, in mare parte o fibra numita beta-glucan.
Functiile rezistente ale amidonului precum fibra, scapand digestia si imbunatatind sanatatea intestinului prin alimentarea bacteriilor tale intestinale prietenoase.
Amidon rezistent (25%).
Aceasta forma este descompusa si absorbita mai lent.
Amidon digerat lent (22%).
Acest tip este rapid descompus si absorbit sub forma de glucoza.
Trei tipuri de amidon se gasesc in ovaz: Amidon digerat rapid (7%).
Are un continut mai mare de grasimi si o vascozitate mai mare, care este capacitatea sa de a se lega cu apa.
Amidonul din ovaz este diferit de cel al amidonului din alte boabe.
Amidonul, care este format din lanturi lungi de molecule de glucoza, este cea mai mare componenta a ovazului.
Ovazul are un nivel foarte scazut de zahar, doar 1% provine din zaharoza.
Aproximativ 11% din glucide sunt fibre, in timp ce 85% sunt amidon.
Informatiile nutritionale pentru 100 grame de ovaz brut sunt: Calorii: 389 kcal Apa: 8% Proteine: 16,9 grame Carbohidrati: 66,3 grame Zahar: 0 grame Fibra: 10,6 grame Grasime: 6,9 grame Carbohidratii reprezinta 66% din ovaz in greutate uscata.
Taratele, sau stratul exterior bogat in fibre din boabe, sunt deseori consumate separat ca cereale, cu musli sau in paine.
Faina de ovaz rapida sau instantanee este alcatuita din ovaz taiat subtire sau taiat, care absoarbe apa mult mai usor si astfel gateste mai repede.
Acestea sunt cel mai frecvent rulate sau zdrobite in fulgi plati si usor prajiti pentru a produce fulgi de ovaz sau folosite in produse coapte, paine, musli si granola.
Datorita numeroaselor beneficii, cum ar fi scaderea nivelului de zahar din sange si a colesterolului, ovazul a castigat o atentie considerabila ca aliment alimentar pentru sanatate.
Ovazul integral este singura sursa alimentara de avenantramide, un grup unic de antioxidanti despre care se crede ca protejeaza impotriva bolilor de inima.
Sunt o sursa foarte buna de fibre, in special beta-glucan si sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti.
Ovazul (Avena sativa) este o cereala cultivata in principal in America de Nord si Europa


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse