Ovăzul este o cereală aromată, versatilă și, cel mai important, bogată în substanțe nutritive.
Valori nutritionale medii / 100g: Energie: 1514kJ/360kcal Grasimi 6.6g din care saturate: 1.2g Carbohidrati 52g din care zahar 2.8g Fibre 12g, Proteine 17g, sare.
Ingrediente: Ovaz fara gluten.
Combinați ovăzul, după preferință, cu lapte, cu apă sau cu un amestec din cele două și aduceți la punctul de fierbere, pentru a prepara un terci.
Micul dejun este masa la care ovăzul strălucește cu adevărat.
Este una dintre cerealele cele mai bogate în fibre şi elemente nutritive, fiind o sursă de vitamina E, zinc, seleniu, cupru, fier, mangan, magneziu şi proteine de înaltă calitate.
Acesta îmbogățește mâncărurile de la micul dejun, oferind de asemenea variante de gustări și de deserturi după cină.
Ovăzul este o cereală aromată, versatilă și, cel mai important, bogată în substanțe nutritive