Descriere YEO:
Pe YEO găsești Tenuta Sant\'Antonio Scaia Garganega e de la Tenuta Sant\'Antonio, în categoria VINURI > VINURI ITALIA.
Indiferent de nevoile tale, Tenuta Sant\'Antonio Scaia Garganega e Chardonnay IGT - Vin Alb Sec - Italia - 0.75L din categoria VINURI > VINURI ITALIA îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 59.66 Lei
Caracteristicile produsului Tenuta Sant\'Antonio Scaia Garganega e
- Brand: Tenuta Sant\'Antonio
- Categoria: VINURI > VINURI ITALIA
- Magazin: bauturialcoolice.ro
- Ultima actualizare: 20-03-2025 01:31:17
Comandă Tenuta Sant\'Antonio Scaia Garganega e Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Tenuta Sant\'Antonio Scaia Garganega e de la bauturialcoolice.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Tenuta Sant\'
Antonio este o mosie agricola cu peste o suta de hectare cultivate si un centru de rafinament la avangarda, aceasta proprietate se afla in Muntii Garbi si este exploatata si ingrijita de cei 4 frati ambitiosi cu origini taranesti care detin o profunda cunoastere a vitei de vie si a teritoriului acesteia.
Tenuta Sant\'
Antonio Scaia Garganega Chardonnay este un vin alb realizat din soiurile
Garganega 55% si
Chardonnay 45%. Vinificarea are loc prin faramitarea ciorchinilor cu macerare la rece timp de o ora in mediu redus. Presare la moale la rece la o temperatura de 8°C-9°C cu presa pneumatica in mediu inert. Fermentare: la temperatura scazuta de 13- 14°C. Batonage: o data pe saptamana pana la imbuteliere si cu stabilizare la rece. Imbatranirea are loc in otel inoxidabil. Culoare: galben pai cu reflexe verzui. Miros: flori albe de salcam, iasomie, buchet de citrice precum ananas, grapefruit si portocale, mar, pere si mango si o nota usoara de banane. Gust: proaspat si placut dat de aciditatea bine sustinuta. Temperatura de servire: 10 - 12 °C. Asocieri gastronomice: aperitive pe baza de peste sau legume de sezon si preparate reci, primele feluri pe baza de ierburi, risotto de legume, supe si ciorbe, peste cu sosuri usoare.