Amestec de fulgi de ovaz bio fara gluten pentru prepararea unui Terci de ovaz cald.
Indulcire: nendulcit Origine si calitate Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari Produs organic: da Ponderea ingredientelor organice: 100% organic Sigiliul de stat: Sigla organica a UE sigiliul organic Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007 Ce standard este indeplinit: demeter Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana Glutenfrei Ähre der DZG FairBio Verein Ingrediente: fulgi de oavaz** 85%integrali, mere 15% (uscate si bucati taiat mana de mere**, bucati de mere uscate**, sos de mere *), scortisoara* *provin din agricultura ecologica **provin din agricultura biodinamica (demeter) Valori nutritionale/100g: Energie: 1549kj / 367kcal Grasimi: 5,9g din care saturate 1,1g Glucide: 62g Zaharuri: 10g Fibre: 10g Proteine: 12g Sare:.
In plus fata de productia de alimente naturale operam agricultura biodinamica o unitate socio-terapeutica un magazin agricol o lactata o turbina eoliana si multe altele.
Alte note: bauckhof este una dintre cele mai vechi ferme Demeter din Germania.
Ingrasamintele organice promoveaza fertilitatea naturala si fortele vitale ale pamantului si ale plantelor.
De fabricatie: Pentru ovazul nostru fierbinte bauckhof folosim materii prime Demeter care nu sunt produse numai in organice controlate ci si in cultivare biodinamica.
O portie de ovaz fierbinte egal cu 50 g).
O dieta variata si echilibrata precum si un stil de viata sanatos cu exercitii suficiente sunt esentiale pentru sanatatea dumneavoastra.
Acest efect benefic se obtine cu un consum zilnic de 3 g de ovaz beta-glucan (echivalentul a 80 g ovaz fierbinte.
Nivelurile ridicate de colesterol sunt printre factorii de risc in dezvoltarea bolii coronariene.
Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si treptat intr-o dieta fara gluten.
Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive: Ovazul contine in mod natural vitamina B1 Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale Ovazul contine fibre solubile care formeaza slamul tipic de ovaz Colesterol-dieta constienta cu ovazovaz beta-glucani au aratat ca reduc nivelurile de colesterol din sange.
Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include utilizarea pentru ca structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau secara orz si ovaz spelt fara gluten din dieta lor.
De aceea terciul nostru fierbinte este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.
ovaz fara glutenOvazul acestui Terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten.
Neindulcit.
Ovazul este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz.
ovaz bio mere taiate manual si un iz de scortisoara.
Amestec de fulgi de ovaz bio fara gluten pentru prepararea unui Terci de ovaz cald