Descriere - Amestec de fulgi de ovaz fara gluten si neindulcit pentru prepararea unui Terci cald si gustos.
- Ovaz, mere taiate manual si un iz de scortisoara.
- Terciul este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.
Proprietati - Ovazul acestui Terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten.
- Structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau, secara, orz si spelta fara gluten din dieta lor.
- Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si treptat intr-o dieta fara gluten.
- Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive.
- Ovazul contine in mod natural vitamina B1.
- Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale.
- Ovazul contine fibre solubile care formeaza slamul tipic de ovaz.
Continut - O punga contine 400 g fulgi de ovaz cu mere si scortisoara fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fulg de ovaz** integral fara gluten 85,7%, buca?i de mar* uscate 14%, scor?i?oara* 0,3%.
- Tara de provenienta: Germania.
Consum - Turnati apa sau lapte peste portia de fulgi de ovaz.
- Puneti la fiert pe foc timp de cateva minute.
- Serviti cald sau rece.
. **provin din agricultura biodinamica.
- Produs vegan, fara gluten, fara zahar adaugat. Poate con?ine urme de fructe cu coaja lemnoasa, nuci ?i susan.
- Continut nutritiv: valoare energetica 1550kj/368kcal; grasimi 6,0g din care: (acizi gra?i satura?i 1,1g); glucide 62g din care: (zaharuri 10g); fibre 10g; proteine 12g; sare <0,01g. *provin din agricultura ecologica.
Descriere - Amestec de fulgi de ovaz fara gluten si neindulcit pentru prepararea unui Terci cald si gustos.
- Ovaz, mere taiate manual si un iz de scortisoara.
- Terciul este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima.
Proprietati - Ovazul acestui Terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten.
- Structura de proteine din ovaz este diferita de cea de grau, secara, orz si spelta fara gluten din dieta lor.
- Se recomanda ca produsele din ovaz fara gluten sa fie integrate lent si treptat intr-o dieta fara gluten.
- Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive.
- Ovazul contine in mod natural vitamina B1.
- Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale.
- Ovazul contine fibre solubile care formeaza slamul tipic de ovaz.
Continut - O punga contine 400 g fulgi de ovaz cu mere si scortisoara fara gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fulg de ovaz** integral fara gluten 85,7%, buca?i de mar* uscate 14%, scor?i?oara* 0,3%