Cumpara de la fabricadetuica.ro

Termomustimetru Babo 0-36, Determinare Zahar in Must, Scala tripla, 29.5cm, Profesional - ALLA France


Termomustimetru Babo 0-36, Determinare Zahar in Must, Scala tripla, 29.5cm, Profesional
319.99 Lei

Disponibil

(01-10-2024)
Cumpara de la fabricadetuica.ro

Produs vandut de fabricadetuica.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara termomustimetru babo 0-36 alla france de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru termomustimetru babo 0-36 alla france

Termomustimetru Babo, Fabricat in Franta - pentru a masura procentul de Zahar din mustul strugurilor.
Atasat in toc tabel de corectie si instructiuni utilizare..
Daca temperatura este sub 15° C, numarul trebuie Scazut.
Daca temperatura mustului este peste 15° C, numarul trebuie Adunat.
Acest numar trebuie ADUNAT sau SCAZUT din citirea densitatii obtinute.
Pe scara de corectie din dreapta temperaturii indicate exista cate un numar.
Pentru a aplica corectia necesara, se citeste temperatura indicata de lichidul albastru din coloana termometrului.
Corectia este necesara daca temperatura mustului este alta decat cea la care a fost etalonat hidrometrul, adica la 15° C.
Termometrul incorporat indica temperatura mustului sau a masei de fermentat - dupa citirea acesteia, se face corectia in tabelul atasat, raportat la Gravitatia Specifica (Densitatea) indicata.
Temperatura de etalonare 15 °C
Citirea deasupra meniscului.
Ambalat in toc din plastic glisant, rezistent.
Lungime Termomustimetru: 29.5 cm.
Contine Termometru.
Contine Scala Babo cu interval 0-36.
Termometrul incorporat indica temperatura mustului in momentul masurarii. inscrise pe celelalte scale. 80 %)
Se citeste indicatia in grade Babo deasupra meniscului si se coreleaza cu densitatea sau potentialul alcoolului in %vol.
Se umple recipientul cu Must (aprox.
Recipientul trebuie sa fie transparent.
Pentru verificarea concentratiei de Zahar din Must se utilizeaza un cilindru suficient de inalt, pentru ca densimetrul sa pluteasca liber fara a atinge peretii sau fundul vasului.
Principiul sau de folosire se bazeaza pe corelatia existenta intre densitatea mustului si unele proprietati ale acestuia cum ar fi continutul de Zahar in litru de Must si sau pontentialul alcoolic al vinului ce va fi obtinut din mustul respectiv.
Masurarea se efectueaza prin scufundarea aparatului in solutia respectiva, valoarea continutului de Zahar determinandu-se prin citirea diviziunii de pe Scala mustimetrului.
Scala Babo arată câte kilograme de zahăr sunt în 100 kilograme de Must de vin, estimand astfel potentialul de alcool din vinul care va rezulta.
Termomustimetru Babo, Fabricat in Franta - pentru a masura procentul de Zahar din mustul strugurilor


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse