Descriere YEO:
Pe YEO găsești Teroare pentru colonel | Leonida de la Publisol, în categoria Carte.
Indiferent de nevoile tale, Teroare pentru colonel | Leonida Neamtu din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Caracteristici și Avantaje ale produsului Teroare pentru colonel | Leonida
- Departament: gaming-carti-birotica
- Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.
Preț: 29.9 Lei
Caracteristicile produsului Teroare pentru colonel | Leonida
- Brand: Publisol
- Categoria: Carte
- Magazin: carturesti.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Teroare pentru colonel | Leonida Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Teroare pentru colonel | Leonida de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Autorul isi da, din nou, masura in cele doua romane politiste, in care imbina multiple tehnici narative, oferindu-ne doua cazuri din care nu lipsesc umorul negru, referintele culturale, versurile si metaforele, peste toate plutind aerul bizarului, marca proprie
Leonida Neamtu.In
Teroare pentru colonel vom face cunostinta cu o colonie de paianjeni foarte periculosi, care scot din circulatie mai multi colonei. In spatele acestei conspiratii s-ar afl a obscurul Ordin al Coloneilor, iar cazul va fi anchetat de bine-cunoscutul, deja, A.M. – Adrian Mocanu –, ajutat, desigur, de la fel de bine-cunoscutul Blond. Tot cele doua personaje vor ancheta si cazul disparitiei/crimei scriitorului Clementiu Dragomir, autorul romanului Acoperis cu demoni, care apare ca material al anchetei din cel de-al doilea roman al volumului de fata. Elementul-cheie il va constitui un diamant, dar mai multe veti afl a citind palpitanta poveste politista magistral tesuta de autor.
Leonida Neamtu s-a nascut in 1934, la Soroca (azi, Republica Moldova). In 1940, odata cu ocuparea Basarabiei, familia se refugiaza in Maramures, locuind in Viseu, apoi in Sighet. Dupa studiile liceale, urmeaza cursurile Facultatii de Filologie a universitatii clujene. Debuteaza, in 1952, cu un volum de poezii, in Almanahul literar, revista coordonata de poetul A.E. Baconsky. Incepand cu anul 1964 incepe sa publice exclusiv romane. Devine redactor la Almanahul literar (care isi va schimba numele in Steaua) si membru al Uniunii Scriitorilor din Romania. Moare pe 25 octombrie 1991, la Cluj-Napoca, lasand in urma peste treizeci de volume publicate si cateva manuscrise.