The Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy - Jean Anthelme Brillat-savarin

The Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy - Jean Anthelme Brillat-savarin

Detalii The Physiology of Taste: Or,

libris.ro
Vânzător
libris.ro
Pret
104.16 Lei 130.2 Lei
Categorie (vânzător)
Cooking
Marca
Jean Anthelme Brillat-Savarin

Produs actualizat în urmă cu 1 lună
Descriere YEO:

The Physiology of Taste: Or, - Disponibil la libris.ro

Pe YEO găsești The Physiology of Taste: Or, de la Jean Anthelme Brillat-Savarin, în categoria Cooking.

Indiferent de nevoile tale, The Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy - Jean Anthelme Brillat-savarin din categoria Cooking îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 104.16 Lei

Caracteristicile produsului The Physiology of Taste: Or,

  • Brand: Jean Anthelme Brillat-Savarin
  • Categoria: Cooking
  • Magazin: libris.ro
  • Ultima actualizare: 25-10-2024 01:12:27

Comandă The Physiology of Taste: Or, Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda The Physiology of Taste: Or, de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
A delightful and hilarious classic about the joys of the table, The Physiology of Taste is the most famous book about food ever written. First published in France in 1825 and continuously in print ever since, Jean Anthelme Brillat-Savarin\'s masterpiece is a historical, philosophical, and epicurean collection of recipes, reflections, and anecdotes on everything and anything gastronomical. Brillat-Savarin--who famously stated Tell me what you eat and I shall tell you what you are--shrewdly expounds upon culinary matters that still resonate today, from the rise of the destination restaurant to matters of diet and weight, and in M. F. K. Fisher, whose commentary is both brilliant and amusing, he has an editor with a sensitivity and wit to match his own.

The Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy - Jean Anthelme Brillat-savarin - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Jean Anthelme Brillat-Savarin