The Science of Chocolate, Paperback/Stephen T. Beckett

The Science of Chocolate, Paperback/Stephen T. Beckett

Detalii The Science of Chocolate, Paperback/Stephen

elefant.ro
Vânzător
elefant.ro
Pret
231.99 Lei 246.99 Lei
Categorie (vânzător)
Foreign Books
Marca
Royal Society of Chemistry

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

The Science of Chocolate, Paperback/Stephen - Disponibil la elefant.ro

Pe YEO găsești The Science of Chocolate, Paperback/Stephen de la Royal Society of Chemistry, în categoria Foreign Books.

Indiferent de nevoile tale, The Science of Chocolate, Paperback/Stephen T. Beckett din categoria Foreign Books îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 231.99 Lei

Caracteristicile produsului The Science of Chocolate, Paperback/Stephen

  • Brand: Royal Society of Chemistry
  • Categoria: Foreign Books
  • Magazin: elefant.ro
  • Ultima actualizare: 03-12-2024 01:38:02

Comandă The Science of Chocolate, Paperback/Stephen Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda The Science of Chocolate, Paperback/Stephen de la elefant.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Description Now in its third edition, this bestselling book describes the complete chocolate making process from growing the beans to the sale in the shops. It has been ten years since the last edition was published and Stephen Beckett has improved and expanded the text to bring it up to date. Revisions include a new chapter \'How do they make that?\' which details, for example, how air is incorporated into Aero, how chocolate shapes are filled and other distinctive products. This popular title will appeal to anyone with a fascination for chocolate including food scientists and those working in the confectionery industry.

The Science of Chocolate, Paperback/Stephen T. Beckett - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Royal Society of Chemistry