The Science of Cooking | Stuart Farrimond

The Science of Cooking | Stuart Farrimond

Detalii The Science of Cooking |

carturesti.ro
Vânzător
carturesti.ro
Pret
98.4 Lei 123 Lei
Categorie (vânzător)
Carte straina
Marca
Dk Print World

Produs actualizat în urmă cu 3 ani
Descriere YEO:

The Science of Cooking | - Disponibil la carturesti.ro

Pe YEO găsești The Science of Cooking | de la Dk Print World, în categoria Carte straina.

Indiferent de nevoile tale, The Science of Cooking | Stuart Farrimond din categoria Carte straina îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Caracteristici și Avantaje ale produsului The Science of Cooking |

  • Departament: gaming-carti-birotica
  • Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.

Preț: 98.4 Lei

Caracteristicile produsului The Science of Cooking |

  • Brand: Dk Print World
  • Categoria: Carte straina
  • Magazin: carturesti.ro
  • Ultima actualizare: 27-11-2021 23:35:46

Comandă The Science of Cooking | Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda The Science of Cooking | de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels.In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Get the answers to your cookery questions with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs.Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it."Out in time for Christmas, it\'s a belter! It really is." - BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show

The Science of Cooking | Stuart Farrimond - 0 | YEO The Science of Cooking | Stuart Farrimond - 1 | YEO The Science of Cooking | Stuart Farrimond - 2 | YEO The Science of Cooking | Stuart Farrimond - 3 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Dk Print World