In bucatarie, vasul de gatit potrivit daca este manevrat de o pereche de maini dibace poate fi cheia succesului in cel mai optimizat timp.
Manerele tigaii sunt ergonomice si rezista la temperaturi de pana la 240°C, permitand gratinarea alimentelor imediat dup.
Pe langa proprietatile antiadezive, ce ajuta la curatarea usoara a vaselor, stratul Lotan® are si un efect antibacterian, contribuind in toate formele la siguranta si in sanatatea alimentara.
Acest strat antiadeziv este brevetat de catre AMT Gastroguss si drept urmare poate fi intalnit doar la tigaile acestei marci.
Stratul antiadeziv Lotan® ofera toate avantajele unui strat antiadeziv clasic, insa fara a contine PFOA (substanta toxica si cancerigena).
Fiecare din cele 5 straturi din care este compusa tigaia: aluminiu sablat, strat dur din oxid de titaniu, strat anticoroziv, strat cu particule ceramice, strat antiadeziv Lotan® au un rol bine definit in rezistenta, in eficienta, in utilitatea si in calitatea superioara a acesteia.
Din aluminiu sablat, turnat manual, tigaia AMT Gastroguss are o baza foarte groasa de pana la 9 mm grosime, care stocheaza mai multa energie, nu se supraincalzeste usor si isi pastreaza forma la variatiile extreme de temperatura.
Acest superlativ este sustinut de o serie de calitati confirmate atat de modul in care a fost gandita, de modul de fabricare, cat si de popularitatea de care se bucura in randul celor mai exigenti bucatari din lume.
Cea mai mare asociatie de bucatari chef din Germania - VKD - a decis ca tigaia produsa de AMT Gastroguss este cea mai buna Tigaie din lume.
Tigaia AMT Gastroguss, cu diametrul de 24 cm, cu inaltimea de 4 cm si fabricata in Germania este produsul oportun acestor actiuni specifice bucataritului.
Daca ne gandim la sosuri, la prajeli, la calirea unor ingrediente, la pregatirea unor mixuri de alimente si daca stim exact proportiile, fara a face risipa, atunci automat ne dorim o Tigaie potrivita ca dimensiuni si de calitate, care sa serveasca la fix momentului.
In bucatarie, vasul de gatit potrivit daca este manevrat de o pereche de maini dibace poate fi cheia succesului in cel mai optimizat timp