Descriere YEO:
Pe YEO găsești Timpul unei intalniri. Andrei Scrima de la Cartex, în categoria Books.
Indiferent de nevoile tale, Timpul unei intalniri. Andrei Scrima si obarsia celui fara de obarsie/Alexandru Gica din categoria Books îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 14 Lei
Caracteristicile produsului Timpul unei intalniri. Andrei Scrima
- Brand: Cartex
- Categoria: Books
- Magazin: elefant.ro
- Ultima actualizare: 10-12-2024 01:49:42
Comandă Timpul unei intalniri. Andrei Scrima Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Timpul unei intalniri. Andrei Scrima de la elefant.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
In 1054, in biserica Sfanta Sofia, cardinalul Humbertus a Silva Candida a adus textul anatemei ce a despartit aproape o mie de ani catolicii de ortodocsi. Anatema a fost anulata la mijlocul anilor \'60. Unul dintre artizanii acestei impacari istorice a fost calugarul aroman
Andrei Scrima. Cartea aceasta spune povestea intalnirii autorului cu
Andrei Scrima, omul
fara de
obarsie. Lumea aromana se afla in pericol de moarte. Colectia "Noima" a Editurii Cartex incearca sa identifice semne vitale in aceasta lume.
Alexandru Gica - nascut in 3 februarie 1969, in Bucuresti. Conferentiar doctor la Facultatea de Matematica si Informatica a Universitatii din Bucuresti. Bursier New Europe College in perioada 2008-2010. Membru al Societatii Culturale Aromane (din 1999). Ingrijitor de editie pentru volume cu teme aromane (manuscrise inedite, lucrari ale unor conferinte, carti de literatura). Autor de carti de istorie aromana. Lucrari reprezentative: Introducere in istoria recenta a aromanilor, Bucureti, 2012; Contributia aromanilor la arhitectura Bucurestiului, Bucuresti, 2012; O mare "mica istorie". Haralambie Balamace, Constanta, 2015; Armanjlji - Figures and facts, Constanta, 2016; Una isturie pritu cantitsi a armanjloru ditu Romanie, Bucuresti, 2017; Societatea de Cultura Macedo-Romana (1879-2019). O istorie scurta, Paris, 2019; Un tata, o minge, un fiu, Iasi, 2020.