Ce ingrediente conține?Alcool etilic 40% v/v, 10g amestec de plante: fructe de Coacăz-negru (Ribes nigrum), părți aeriene de Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor), fructe de Porumbar (Prunus spinosa), părți aeriene de Urzică (Urtica dioica) - câte 2g fiecare; părți aeriene de Coada- șoricelului (Achillea millefolium), părți aeriene de Turiţă-mare (Agrimonia eupatoria) - câte 1g fiecare.
Ce proprietăți are fiecare ingredient?Fructele negre și aromate de Coacăz negru conţin o doză mare de vitamina C (de circa 5 ori mai multă vitamina C decât portocalele) şi au în plus puternice proprietăţi antioxidante, antiinflamatoare și antialergice.
Extractul de Trei-frați-pătați este cel mai puternic antialergic cunoscut în lume, la ora actuală, eficienţa sa fiind observată în toate tipurile de alergie (cutanată, respiratorie, digestivă etc.), precum şi în cazul bolilor auto-imune, în dermatita atopică.
De aceea se recomandă în calculoză biliară, diaree şi unele stări alergice.
Cum se utilizează produsul?Intern:Câte 1 linguriță diluată în 50 ml de apă sau ceai, de 3-4 ori pe zi, în cure de minimum 3-4 săptămâni.
Contraindicat persoanelor cărora le este interzis/limitat consumul de alcool, sau care prezintă alergie/hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Mod de prezentare: recipient de sticlă violet cu picurător, a 200ml.
Datorită taninurilor are proprietăţi astringente, antidiareice.
Se foloseşte şi ca imunostimulent în prevenirea şi tratamentul complementar al gripei, crescând rezistenţa la infecţii bacteriene şi virale.
Turiţa-mare stimulează contracţia vezicii biliare şi lizează (topeşte) calculii biliari.
Au proprietăţi antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curăţarea sângelui de toxine), de activare a circulaţiei sângelui, vasoconstrictoare şi fluidizante al sângelui, antirahitice, antireumatismale, hepatoprotectoare, antimicrobiene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, diuretice, antialergice.
Coada-șoricelului, având proprietăţi depurative, mineralizante şi vitaminizante, este o plantă tonic-amară, astringentă şi diaforetică, cu efecte benefice asupra digestiei, precum şi asupra aparatului digestiv şi urinar.
Preparatele pe bază de urzică constituie astfel un foarte bun integrator natural în aceste substanţe.
Reglează sistemul imunitar şi diminuează episoadele alergice.
Fructele de Porumbar, bogate în vitamina C, în săruri de calciu şi magneziu, cu un conţinut crescut de taninuri, au proprietăţi vitaminizante, antialergice, diuretice şi antidiareice.
Urzica este bogată în clorofilă şi săruri minerale, îndeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu; conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum şi alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu acţiune antihemoragica), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten).
Conţine flavonoizi, vitaminele C şi A, carotenoizi, este un puternic detoxifiant, neutralizează radicalii liberi din sânge şi este diuretic.
Ce ingrediente conține?Alcool etilic 40% v/v, 10g amestec de plante: fructe de Coacăz-negru (Ribes nigrum), părți aeriene de Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor), fructe de Porumbar (Prunus spinosa), părți aeriene de Urzică (Urtica dioica) - câte 2g fiecare; părți aeriene de Coada- șoricelului (Achillea millefolium), părți aeriene de Turiţă-mare (Agrimonia eupatoria) - câte 1g fiecare.
Ce proprietăți are fiecare ingredient?Fructele negre și aromate de Coacăz negru conţin o doză mare de vitamina C (de circa 5 ori mai multă vitamina C decât portocalele) şi au în plus puternice proprietăţi antioxidante, antiinflamatoare și antialergice.
Extractul de Trei-frați-pătați este cel mai puternic antialergic cunoscut în lume, la ora actuală, eficienţa sa fiind observată în toate tipurile de alergie (cutanată, respiratorie, digestivă etc.), precum şi în cazul bolilor auto-imune, în dermatita atopică