Cumpara de la pilulka.ro

Tinctură cu efect laxativ Bio Nera Plant, 100 ml - Nera Plant


Tinctură cu efect laxativ Bio Nera Plant, 100 ml
17.81 Lei

Disponibil

(25-06-2024)
Cumpara de la pilulka.ro

Produs vandut de pilulka.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara tinctură cu efect nera plant de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru tinctură cu efect nera plant

Recomandare: Constipatie
Colici si spasme abdominale
Cure de detoxifiereIngrediente:,parti aeriene de Cicoare (Cichorium intybus), parti aeriene de Papadie (Taraxacum officinale), Senna (Cassia angustifolia), inflorescente de Soc (Sambucus nigra), Șovarv (Origanum vulgare), Turta-mare (Agrimonia eupatoria) – 10%; excipient: alcool etilic 40% v/vl.
Proprietatile ingredientelor:Cunoscuta in primul rand datorita proprietatilor sale medicinale, Cicoarea este renumita si ca un excelent inlocuitor al cafelei.
Prin diureza pe care o produce ajuta la eliminarea toxinelor din organism si, in.
Se utilizeaza ca adjuvant in boli ce implica un dezechilibru glandular: obezitate, afectiuni hepato-biliare (mareste secretia biliara, combate constipatia survenita in urma unor disfunctii hepatice). În medicina traditionala romaneasca are multiple recomandari: tonic amar si general, diuretic depurativ (cu eliminare masiva de colesterol), eupeptic, hipocolesterolemiant, decongestiv, normalizeaza circulatia sangvina, tonifiant al pielii etc.
Prin faptul ca sunt anorexigene si laxative, radacinile de Cicoare sunt indicate in obezitate.
Persoanele cu pietre la rinichi nu vor consuma in cantitati mari Cicoare pentru ca radacina are un continut ridicat de oxalati.
Utilizarea Papadiei are o veche si lunga traditie, fiind folosita in numeroase sisteme de medicina traditionala.
Actiunea anorexigena a preparatelor obtinute din radacina de Cicoare este superioara extractelor obtinute din partile aeriene ale plantei.
De aceea Cicoarea se dovedeste utila atat in cazul in care se constata ca pofta de mancare este scazuta, cat si atunci cand apetitul este exagerat.
Daca se apeleaza la preparate pe baza de Cicoare inainte de mese, atunci apetitul va creste, iar daca aceste preparate se iau in timpul meselor, efectul va fi contrar (va diminua apetitul).
Tandemul de actiune tonic aperitiv - anorexigen poate fi valorificat, intr-un sens sau in altul, in functie de metoda de administrare.
Este recomandata in starile de somnolenta sau in astenie.
Cicoarea stimuleaza, dar si inhiba, pofta de mancare.
Ca si cafeaua, Cicoarea stimuleaza sistemul nervos, ajutand in primul rand la cresterea puterii de concentrare.
Acest fapt reduce substantial riscul aparitiei diabetului sau aterosclerozei.
Cicoarea s-a dovedit a avea un rol eficient, prin proprietatile sale diuretice si depurative, in acnee si furunculoza – eventual in asociatie cu radacina de brusture si iarba de trei-frati-patati –, in constipatie - zaharurile nedigerabile din radacina de Cicoare stimuleaza formarea de bacterii prietenoase de tip bifidus in colon, creste biomasa fecalelor si continutul lor de apa, stimuleaza peristaltismul intestinal imbunatatind eliminarea –, precum si in stimularea functiilor renale. În timpul tratamentului cu Cicoare glucoza se metabolizeaza mai repede, excesul acumulandu-se in ficat, sub forma de glicogen.
Datorita tuturor acestor efecte, Cicoarea este indicata in afectiuni precum: hepatite, septicemii, enterocolite, paraziti intestinali sau hemoroizi.
Cicoarea stimuleaza, de asemenea, functia hepatica si ajuta la absorbtia calciului si a altor minerale in organism.
Taninul are proprietati astringente, dezinfectante, detoxifiante si usor antibiotice.
Cercetarile arata ca inulina din Cicoare reduce mult riscul de aparitie al cancerului intestinal.
Latexul din radacini contine substante terpenice amare: lactucina si lactupicrina; inulina intibina (tot o substanta amara), fructoza, pentozone, colina, alfa- si beta-lactucerol, taninuri, ulei esential, rezine etc.
Compusii chimici mentionati – inulina, cicorina, colina, taninul, acidul cicoric, protide, minerale si vitamine – se gasesc in concentratii mari mai ales in radacina.
Ea contine un derivat de insulina foarte eficient, care transforma compusii non-alimentari in compusi biodegradabili.
Partile aeriene ale plantei contin: un glicozid al esculatinei (6,7-dioxicumarina) numit cicorina, inulina, arginina, colina, acid dicofeiltartaric sau acid cicoric, levuloza, fier, fosfor, calciu etc.
Recomandare: Constipatie
Colici si spasme abdominale
Cure de detoxifiereIngrediente:,parti aeriene de Cicoare (Cichorium intybus), parti aeriene de Papadie (Taraxacum officinale), Senna (Cassia angustifolia), inflorescente de Soc (Sambucus nigra), Șovarv (Origanum vulgare), Turta-mare (Agrimonia eupatoria) – 10%; excipient: alcool etilic 40% v/vl.
Proprietatile ingredientelor:Cunoscuta in primul rand datorita proprietatilor sale medicinale, Cicoarea este renumita si ca un excelent inlocuitor al cafelei


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse